Witam
Moja a6 jest z 2001r, wersja po lifcie, jest telefon w schowku, nagłośnienie na tył z wzmacniacza (blaupunkt), przód z radia. Kostkę od wzmacniacza rozpracowałem, tą od głośników też, jeżeli chodzi o kostkę zasilanie to nie bardzo mam tylko stały 12v i mase, oprócz tego są jeszcze 4 odcięte kabelki i nie wiem do czego służą, jest jeszcze taka mini wtyczka antenowa. prosił bym o pomoc z tymi kabelkami
pozdrawiam
[A6 C5] Schemat kostek radia
Radio było concert II ale ukradli poprzedniemu właścicielowi i niektóre kable są poprostu ucięte, schemat podany wyżej jest do starszych instalacji, potrzebuję schemat do wtyczki CAN i zasilania ale łącznie z KOLORAMI KABLI żeby podpiąć pod to ponownie oryginalne radio audi Concert II, najlepiej by było jakby ktoś z was wyciągnął swoje radio i zrobił fotkę wtyczek :roll:
[ Dodano: 2010-07-14, 10:45 ]
Panowie
Ktokolwiek??
Taka fotka bądź info na pewno ułatwiło by nie tylko mi sprawę, bo z tego co wiem jeszcze parę osób się z tym problemem zmaga...
pozdrawiam :mrgreen:
[ Dodano: 2010-07-14, 10:45 ]
Panowie
Ktokolwiek??
Taka fotka bądź info na pewno ułatwiło by nie tylko mi sprawę, bo z tego co wiem jeszcze parę osób się z tym problemem zmaga...
pozdrawiam :mrgreen: