Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Schemat elektrycji nagłośnienie BOSE z nawigacją i TV

Car Audio
ODPOWIEDZ
Krzysiora97
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Schemat elektrycji nagłośnienie BOSE z nawigacją i TV

Post autor: Krzysiora97 » 13 sie 2017, 10:32

Witam, posiada może ktoś schematy instalacji anteny od radia Navigation plus? Odbiera mi tylko jedną najmocniejszą stacje w okolicy i to jeszcze ledwo co. Po podłączaniu vcds'a wyskakuje błąd przerwa anteny którego nie da się usunąć. Zdjąłem wszystkie boczki przy lewej szybie bocznej mam dwa malutkie wzmacniacze przy prawej również dwa małe, w podsufitce mam jeden co przychodzą do niego 3 kable antenowe i wychodzą również 3, dodatkowo przychodzi zasilania 12V po włączeniu radia które jest. Radio również wyciągałem zobaczyć czy nie wypadła jakaś wtyczka, wszystkie były na miejscu po wypięciu tej od radia radio w ogóle nic nie odbierało po podłączeniu tak samo jak na początku. GPS również nie może sygnału odnaleźć aktualną lokalizację pokazuje mi na Rzym <rotfl> Miał ktoś podobny problem albo jakieś pomysły? Dodam również że nie posiadam bata tej anteny na dachu komuś sie spodobała :[

[ Dodano: 2017-08-13, 10:32 ]
Już naprawione, uszkodzona okazała się obudowa anteny na dachu był wyrwany z niej gwint na bat po wymianie na nową radio minimalnie lepiej odbierało ale jeszcze mu dużo brakowało. Wymieniłem więc jeszcze wzmacniacz antenowy który jest w podsufitce i zaczęło mi odbierać nawet czechy ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja