// abym nie został wywalony to zaznaczam że się przywitałem i czytałem posty na ten temat//
mam radio z navi RNS-e i nie ma ani tv ani dvd jedynie navi /która także nie działa/ i telefon który nie próbowałem
więc wpadłem na świetny pomysł i zakupiłem napęd dvd i adapter multimedialny , no i to wszystko połączyłem oczywiście nic nie gra .
A to są moje problemy ,opiszę to dokładniej
RADIO RNS-E
- wgrana wersja oprogramowania 0750 /pl/ nie wyświetla ani AUX ani TV
- nie mogłem znaleźć kabla z plusem który się pojawia po włączeniu kluczyka , jakby to radio takowego nie posiadało
ADAPTER MULTIMEDIALNY
- nie posiadał kostki plug & play więc musiałem sam go podłączyć + i - nie było problemu ale dwa kable tj bus high i bus low nie mam pojęcia gdzie podłączyć więc wiszą swobodnie i są jeszcze dwa kable + czincz ale myślę że to akurat jest do kamery cofania
NAPęD DVD
- tutaj wszystko jasne tylko ten kabel do plusa ze stacyjki nie wiem gdzie podłaczyć , a na razie podpiąłem go pod plus stały
w wielu postach piszecie że trzeba ustawić vagiem , posiadam parę vagów i żaden mimo zapewnień sprzedającego nic takiego nie potrafi po prostu nie mogę wejść w funkcję radia nawet nie nawiązuje połączenia.
POMÓÂŻCIE PROSZę mieszkam od stycznia w Wiedniu ale często na sob-nied jestem w polsce więc jeśli ktoś wie gdzie mógłbym się udać z tym problemem w regionie od Zgorzelca do Wrocławia to proszę napisać o ile nie damy rady tu tego zrobić ,pozdrawiam RP