Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

radio z wyswietlaczem lcd nie oryginalne

Car Audio
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dexter92
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

radio z wyswietlaczem lcd nie oryginalne

Post autor: dexter92 » 12 kwie 2014, 22:26

Witam audi mam od nie dawna ale chciałbym zmienic radio z duzym wyswietlaczem lcd cos takiego typu :Obrazek
fajnie by bylo bo mozna podłączyc kamerke cofania ogladąc filmy itd
pytanie głowne to jak je wcisnąć tam ?ja mam to zwykle nie oryginalne a z czego widzę to były 3 typy to małe stare to takie na płyty z dwoma pokrętłami i z lcd navi a te ostatnie dwa są ju,z duże i raczej u mnie normalnie nie wejdą więc co ttrzeba bylo by zrobić ?
jak da się domowym sposobem ? tzn wywalic popieliczke i panel od klimy dac do samego dołu ? aby nie bylo przestrzeni ? czy musze deske zmieniac ?
robił to ktoś ?
pozdrawiam

slajar0888
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: slajar0888 » 01 cze 2014, 22:17

obrazek nie działa, teraz masz radio z dużą NAVI? typu RNS-D?
Jest:
A6 C5 1.9 TDI
A4 B5 1.8 B+LPG

mrporpoise

Post autor: mrporpoise » 01 cze 2014, 22:34

dexter92,

Tematów jest o tym od groma na forum. Generalnie musisz kupić konsole 2din, np. u pisiego i przełożyć całość. Wymiany wymaga również panel klimatronika wtedy, bo ten do kosza na dużą navi jest trochę mniejszy.

Tu przykład: http://pisi.otwarte24.pl/325,OBUDOWA-KONSOLI-2DIN

Jak sobie wklepiesz w allegro to ci wyskoczy od groma kompletnych konsol z popielniczką, klimatronikiem itd.

Jak to przełożysz to w zasadzie droga wolna żeby włożyć duże radio z ekranem LCD. Jest kilka niezłych chińskich, dedykowanych do C5 na windowsie CE.

Tylko pamiętaj że to wszystko to koszt 1400 za radio + przekładka na 2 din około 400 zł

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja