Pozdrawiam D4vid
[Audi A6 C5 ] Radio problem
-
D4vid
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Dawid
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
[Audi A6 C5 ] Radio problem
Witam dzisiaj rano nie chciało mia autko odpalić i padł mi akumulator. Więc postanowiłem go naładować (bez wyciągania) i po naładowaniu wsiadam odpalam samochód i na radiu wyskoczył komunikat SAFE nie wiem jak to zrobić żeby radio spowrotem działało . Więc liczę na waszą pomoc
Pozdrawiam D4vid
Pozdrawiam D4vid
Modzenie Audi w Trakcie :D
Re: [Audi A6 C5 ] Radio problem
trzeba kod wpisac.D4vid pisze:Witam dzisiaj rano nie chciało mia autko odpalić i padł mi akumulator. Więc postanowiłem go naładować (bez wyciągania) i po naładowaniu wsiadam odpalam samochód i na radiu wyskoczył komunikat SAFE nie wiem jak to zrobić żeby radio spowrotem działało . Więc liczę na waszą pomoc![]()
Pozdrawiam D4vid
masz moze gdzies taki 4 cyfrowy kod ?

No zakodowalo sie radio, gdzies musisz w papierach do samochodu poszukac kodu radia
"...trzeba wcisnąć kombinację klawiszy TP i RDS jednocześnie przez jakieś dwie sek aż do momentu wyświetlenia 0000 potem trzeba klawiszami nunerycznymi od 1 do 4 wbic kod ..."
temat juz byl na forum przerabiany szukac sie nie chce :P
jak-odblokowa-radio-vt609.htm
pozdrooo
"...trzeba wcisnąć kombinację klawiszy TP i RDS jednocześnie przez jakieś dwie sek aż do momentu wyświetlenia 0000 potem trzeba klawiszami nunerycznymi od 1 do 4 wbic kod ..."
temat juz byl na forum przerabiany szukac sie nie chce :P
jak-odblokowa-radio-vt609.htm
pozdrooo

- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7

-
Forum Audi A6 .