Witam. Mam problem był u w A6 mnie rozłączny akumulator. I teraz rado nie chodzi jest tam napisane safe czy jakąś tak. Czy jakiś kod muszę podać?? a jak ? Doswiadczony uzytkownik a bledy robi Nieladnie nieladnie...
Ostatnio zmieniony 20 maja 2008, 19:41 przez Sławek300, łącznie zmieniany 1 raz.
Radio sie zabezpieczylo. Musisz wpisac kod, jezeli go posiadasz. Nalezy przytrzymac TP i RDS jednoczesnie i wtedy na wyswietlaczu radia pojawia sie cztery zera. Wpisujesz poprawny kod i tyle Tylko pamietaj ze uzywasz do tego klawiszy od 1 do 4 naciskajac np 1 tyle razy az Ci wyskoczy odpowiednia cyfra :mrgreen:
Sławek300 jezeli amsz radio concert i niemieckie papiery to powinna bys taka ksiazeczka RADIOANLAGE CONCERT, jezeli nie sa niemeickie to cos w tym stylu tam powinien by kod do radia
Sławek300 poszukaj jeszcze moze gdzies masz zapisany w ksiazkach przez poprzedniego wlasciciela A jak nie to jednak rozkodowanie Cie czeka. Tylko daj komus kto sie na tym zna bo moga ci radio spier***
Sławek300 rozni sie tym ze nie mozesz podlaczyc zmieniarki i RDSa nie ma :-D Wiec jak bedziesz kod wpisywal to przytrzymujesz tylko przycisk TP az sie pojawia te 4 kreski :-D Reszta jak wyzej
musisz nim poruszac tak zeby odblokowac zapadki Poruszaj nim troche na boki i sprobuj wyciagnac radio Hehe dlatego ja zalecam wyjmaki: nie ma problemu z wyciaganiem radia