Witam,
oryginalnie w samochodzie miałem concert 1 made in portugal ,niestety nie miałem kodu a radio sie rozkodowało ,elektryk powiedział że po radiu bo już raz procesor był wyjmowany wcześniej. Teraz zakupiłem od kolegi również concerta 1 tyle ze made in Japan. I tutaj lekkie zdziwienie bo jak by troszke gorzej grało niż poprzednie- nie wiem może poprostu mi sie wydaje i jestem przewrażliwiony;] Może ktoś cos wie na ten temat czy to samo radio wychodziło o różnych mocach,częstotliwościach(dodam ze na made in Portugal z tyłu jest bezpiecznik 7,5 ampera a made in japan ma bezpiecznik 5 amperów)
[ A6 C5] Radio concert produkcji japońskiej a portugalskiej
-
- Forum Audi A6 / A7
spojrz dokladnie.na jednym tym portugalskim bedzie najprawdopodobniej blaupunkt.japonskie to matsushita co oznacza ni mniej ni wiecej tylko panasonic.a to radio juz nie ma problemu z padajcym procesorem jesli chodzi o glosnosc...co do jakosci to oba sa porownywalne.
radio generalnie ma pobor pradu na poziomie 2-3 amper wiec kazdy z tych bezpiecznikow jest z zapasem.ale to nie ma raczej znaczenia.
takze chyba raczej ci sie wydaje ze jest gorzej...
radio generalnie ma pobor pradu na poziomie 2-3 amper wiec kazdy z tych bezpiecznikow jest z zapasem.ale to nie ma raczej znaczenia.
takze chyba raczej ci sie wydaje ze jest gorzej...
-
- Forum Audi A6 / A7