Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5 sedan]Przebudowa "tyłu"

Car Audio
Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 28 paź 2010, 22:06

Max1985, spokojnie kolego nikogo nei uraziles cieszymy sie ze masz pojecie o naglosnieniu.chetnie keidys sam sie ciebie poradze odnosnie tych spraw.wez tylko jedna zecz pod uwage przy wyborze sprzetu.ze inne doswiadczenia zdobywa sie na scenie a inne w zabudowie audio.w kazdym razie chwala za to ze nie adujesz bezmyslnie spretu a szukasz opini...to plu s wlasne doswiadczenie pozwoli ci osiagnac cel.
uwazam ze radek ma wiele racji piszac ze niedopasowany wzmak do glosnika przyneisie wiecej krzywdy niz pozytku...
jesli chcesz tylko zastapic ori sub nie stracic bagaznika i nei potrzebujesz brzeczacych blach a tylko uzupelnienia o delikatny bas to polecam ci np aktywny sub clariona...

GÂŁOÂŚNIK CLARION SKRZYNIA BASOWA ZE WZM SRV 202
Obrazek

z tego co wyczytalem obudowa mdf glosnik 20cm.moc rms .moze smieszna 60w.jest to aktywna skrzynak juz z wbudowanym wmzacniaczem.jako zamiennik neidzialajacego ori suba wrecz idealny.a cena w hurcie 242 zl jest jak za nowy sprzet super.
caly czas mowie tu o propozycji ktora nie ma zajmowac bagaznika w calosci i powodwac puszczania spawow

Awatar użytkownika
konopaga
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: konopaga » 28 paź 2010, 22:12

[quote="kamilos_69"]

Lanzar to glośnik do dudnienia a nie do basu. Jeżeli oczekujesz uzupełnienia przodu to ten głośnik Ci tego nie zapewni. Nie wspominając o tym że to system z przodu jest podstawą a nie bagażnik.

to jaki glosnik proponujesz do basu ?
ale urwał !!

Forum Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2014
Moje auto: A7 4G
Nadwozie: Hatchback
Silnik: 3.0 CDUC 245KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Forum Audi A6 » 28 paź 2010, 22:27

Ile gotówki Cię ogranicza na sam głośnik i wzmacniacz do niego??

Awatar użytkownika
Max1985
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Max1985 » 29 paź 2010, 06:26

Pwiedzmy ze okolo 600 pln .. za sub i wzmak :)
Myślałem nad JBL.. Ale jak to tomkom1 napisał nie chce dudnienia tylko fajny niski bas..
Muzyki słucham rożnej.. od DnB, Dubstep poprzez Electro, House (jestem Dj'em dlatego tak szeroko pojęte muzoznastwo :P) Wiem ze sub to uzupełnienie przodu a nie na odwrót, wiec co polecacie w tej cenie?..
Aha znalazłem takie oto Hertz'e: DSK-165 http://allegro.pl/hertz-dsk-165-sklep-w ... 75821.html Wpasuje to w drzwi?
A może wystarczą DCX 165? ( nie słyszałem jak grają)
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja