Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C5 Avant] Problem z wyciągnięciem radia

Car Audio
ODPOWIEDZ
dam

[ A6 C5 Avant] Problem z wyciągnięciem radia

Post autor: dam » 14 sie 2012, 22:10

Witajcie. Mam problem z wyciągnięciem fabrycznego radia. Za pomocą kluczy ni da rady. Gdzieś nie może się odblokować jeden lub dwa zaczepy. Jak inaczej mogę je zdemontować?? Z góry dzięki za podpowiedź.

daniel1997

Re: Problem z wyciągnięciem radia

Post autor: daniel1997 » 15 sie 2012, 19:57

dam pisze:Witajcie. Mam problem z wyciągnięciem fabrycznego radia. Za pomocą kluczy ni da rady. Gdzieś nie może się odblokować jeden lub dwa zaczepy. Jak inaczej mogę je zdemontować?? Z góry dzięki za podpowiedź.
Witam jeśli na klucze jest problem spróbuj na długie pilniczki do paznokci i mocno ciągnij pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.7TDI 180KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Doc » 15 sie 2012, 23:06

dam, a czy na pewno masz dobry, oryginalny kluczyk do radia? Może coś innego? :>
Jakie masz radio?
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.

dam

Post autor: dam » 16 sie 2012, 13:00

na pilniczki już próbowałem. Niestety efekt ten sam. Radio jakby się tam zaklinowało.

Nie wiem czy kluczyki są oryginalne. Na pewno do tego radia. W każdym bądź razie jechałem nawet do warsztatu zajmującego się tylko sprzętem car audio i też nie dali rady. (myślę że w takich warsztatach mają tylko oryginalne klucze).
Jakie radio mam to za bardzo się nie orientuję. Jest na nim napisane audi symphony i tyle. System głośników w aucie to bose.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.7TDI 180KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Doc » 16 sie 2012, 14:48

Zgadza się.
Obrazek

Spójrz gdzie jest oryginalny klucz od montażu radia.
Wiadomo już gdzie "trzyma" te radio.
Obrazek
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja