[ A6 C5 Avant] Problem z wyciągnięciem radia
[ A6 C5 Avant] Problem z wyciągnięciem radia
Witajcie. Mam problem z wyciągnięciem fabrycznego radia. Za pomocą kluczy ni da rady. Gdzieś nie może się odblokować jeden lub dwa zaczepy. Jak inaczej mogę je zdemontować?? Z góry dzięki za podpowiedź.
Re: Problem z wyciągnięciem radia
Witam jeśli na klucze jest problem spróbuj na długie pilniczki do paznokci i mocno ciągnij pozdrawiamdam pisze:Witajcie. Mam problem z wyciągnięciem fabrycznego radia. Za pomocą kluczy ni da rady. Gdzieś nie może się odblokować jeden lub dwa zaczepy. Jak inaczej mogę je zdemontować?? Z góry dzięki za podpowiedź.

- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
dam, a czy na pewno masz dobry, oryginalny kluczyk do radia? Może coś innego? 
Jakie masz radio?

Jakie masz radio?
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
na pilniczki już próbowałem. Niestety efekt ten sam. Radio jakby się tam zaklinowało.
Nie wiem czy kluczyki są oryginalne. Na pewno do tego radia. W każdym bądź razie jechałem nawet do warsztatu zajmującego się tylko sprzętem car audio i też nie dali rady. (myślę że w takich warsztatach mają tylko oryginalne klucze).
Jakie radio mam to za bardzo się nie orientuję. Jest na nim napisane audi symphony i tyle. System głośników w aucie to bose.
Nie wiem czy kluczyki są oryginalne. Na pewno do tego radia. W każdym bądź razie jechałem nawet do warsztatu zajmującego się tylko sprzętem car audio i też nie dali rady. (myślę że w takich warsztatach mają tylko oryginalne klucze).
Jakie radio mam to za bardzo się nie orientuję. Jest na nim napisane audi symphony i tyle. System głośników w aucie to bose.
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Zgadza się.
![Obrazek]()
Spójrz gdzie jest oryginalny klucz od montażu radia.
Wiadomo już gdzie "trzyma" te radio.
![Obrazek]()
Spójrz gdzie jest oryginalny klucz od montażu radia.
Wiadomo już gdzie "trzyma" te radio.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.