Witam mam problem z odtwarzaczem Cd w moim audi. problem polega na tym że odtwarzacz nie przyjmuje płyty tak jakby jakaś płyta już tam była. Audi jest z 2003 roku radio/cd/tv/nawigacja są umieszczone na środku kokpitu kolorowy wyświetlacz LCD. jak przełączam na funkcję cd na ekranie pokazuje sie w języku niemieckim ze jest 6 miejsc na płyty i wszystkie puste. Zastanawiam sie czy moje radio jest wyposażone w zmieniarkę, czy zmieniarka powinna być w bagażniku (a jej nie ma sprawdzałem). nie wiem czy po prostu coś muszę wcisnąć żeby wybrać odpowiednią kieszeń albo coś jest zepsute. a może zmieniarka była w bagażniku a handlarz od którego kupiłem auto właśnie sprzedaje ją na allegro nie wiem?? I jeszcze jedno pytanie czy idzie jakoś zmienić język na Polski w tym radiu albo chociaż na angielski już było by prościej
Z góry dziękuje
Pozdrawiam
Michał
Problem z odtwarzaczem CD
-
- Forum Audi A6 / A7
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
I nie przyjmie bo faktycznie płyta tam jest, płyta od nawigacji.motorman129 pisze:odtwarzacz nie przyjmuje płyty tak jakby jakaś płyta już tam była. Audi jest z 2003 roku
Nikt Ci nie powie czy handlarz jej nie wyjąłmotorman129 pisze: pokazuje sie w języku niemieckim ze jest 6 miejsc na płyty i wszystkie puste. Zastanawiam sie czy moje radio jest wyposażone w zmieniarkę, czy zmieniarka powinna być w bagażniku (a jej nie ma sprawdzałem)

Idzie zmienić na Polski, poszukaj na Forum, wszystko na ten temat jest już opisanemotorman129 pisze:jeszcze jedno pytanie czy idzie jakoś zmienić język na Polski

Warsztat, naprawy Audi A6.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic