W moim aucie nie było zmieniarki. Chcę kupić i dołożyć takie bardzo przydatne urządzenie.
Wiem, że standardowo zmieniarka CD znajduje się w bagażniku po lewej stronie. Proszę o pomoc i instrukcje jak i którędy należy przeciągnąć przewód od zmieniarki do radia?
Pozdrawiam!
--
Baloosh
[A6 C5 Avant] Poprowadzenie przewodu do zmieniarki
W takim A6 C6 lub w A4 B6/B7 w schowku przygotowana jest półeczka, gdzie się montuje zmieniarkę "małą".
W A6 C5 nie ma takiego przygotowania. Zmieniarka ma front ładny, ale boki są zwykłą blachą - chcę, żeby wszystko wyglądało estetycznie - i tu pojawia się moje pytanie, czy ktoś w A6 C5 montował małą zmieniarkę w schowku i jak sobie poradził z estetyką rozwiązania?
W A6 C5 nie ma takiego przygotowania. Zmieniarka ma front ładny, ale boki są zwykłą blachą - chcę, żeby wszystko wyglądało estetycznie - i tu pojawia się moje pytanie, czy ktoś w A6 C5 montował małą zmieniarkę w schowku i jak sobie poradził z estetyką rozwiązania?
A jakie jeszcze modele mozna zamontowac? Konkretnie chodzi mi o wspolprace z radiem Concert II. Przymierzam sie od jakiegos czasu do kupna zmieniarki, tylko za bardzo nie wiem, jaki model. Na Allegro jest spory wybor zmieniarek z logo Audi, jak i Panasonicow, tylko co jedna to inna, i wtyczek tez cale multum do wyboru.censored pisze:robert229,
Sa tez na 8. Np Panasonic DP 88 N
Poz