Witam serdecznie, od jakiegoś czasu szukam radia z wyświetlaczem do mojej A6 C5, radio 2 din odpada ze względu na to ze mam oryginalne radio 1 din Audi Concert i musiałbym wymienić za dużo rzeczy, radio z wysuwanym wyświetlaczem też odpada bo podobno przeszkadza ruchoma zaślepka radia.
Ostatnio natrafiłem na radio 1 din Pioneer SPH-10BT z możliwością zamontowania telefonu i obsługi radia telefonem. Kojarzy ktoś z was może czy wysuwany uchwyt będzie kolidował ze wcześniej wspomnianą zaślepką ?
Pioneer SPH-10BT zamiast Audi Concert
Też myślałem nad takim radiem i znalazłem podobne https://allegro.pl/oferta/radio-samocho ... 7801158143 czy do zamontowania będę potrzebował dodatkowych złączek? I czy ktoś montował kamerkę cofania i czy dużo byłoby z tym zabawy
Witam panowie .
Wlasnie zakupilem pionier 10BT 1 din , u siebie mam orginalne radio symfony 2din , czy moze ktos mi przyblizyc jak to podlaczyc , co potrzebyje zeby to wszystko funkcjonowalo jak powinno.
Slyszalem tez ze tylne glosniki nie beda graly razem z subuferem , czy to prawda ze trzeba cos dadatkowego podlaczac ?
Wlasnie zakupilem pionier 10BT 1 din , u siebie mam orginalne radio symfony 2din , czy moze ktos mi przyblizyc jak to podlaczyc , co potrzebyje zeby to wszystko funkcjonowalo jak powinno.
Slyszalem tez ze tylne glosniki nie beda graly razem z subuferem , czy to prawda ze trzeba cos dadatkowego podlaczac ?