[A6 C5] Navigation Plus i BOSE - brak dźwięku
Witam. Podepnę się trochę pod temat. Mianowice, zawitało u mnie RNS-D w moim przedlifcie A3. Nie ruszałem nic w żadnej kostce, po za podpięciem "Safe Pin". Teraz mój problem. Posiadam oryginalne nagłośnienie Audi + sub w bagażniku, też oryginał i niestety jest w głośnikach brak basu, płytki dźwięki, przy ustawieniu basu na max. W poprzednim radiu (Audi Concert) wszystko grało bardzo pięknie, bas był i czysty wyrazisty dźwięk, więc problem suba i głośników odpada. Drugi problem, trochę denerwujący problem to wyrzucane komunikatu, razem z piszczeniem przy każdym uruchomieniu. Coś tam TP-memo itp. Bardzo proszę o pomoc z moim problemem. Z góry dzięki.
- chris1987
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzychu
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Może być problem z kodowaniem, lub z GALA.
U mnie vagiem i vcds-em kombinowałem na wszystkie sposoby z tym ze mam BOSE
W następnym tygodniu przekoduje na nie-bose i skręcę w wzmacniaczu bose czułość na mini.
Kolega ma w swoim avancie concert II + ori głośniki blaupunkta i gra to zdecydowanie żywiej oraz naturalniej niż u mnie na bose + rns-d
U mnie vagiem i vcds-em kombinowałem na wszystkie sposoby z tym ze mam BOSE
W następnym tygodniu przekoduje na nie-bose i skręcę w wzmacniaczu bose czułość na mini.
Kolega ma w swoim avancie concert II + ori głośniki blaupunkta i gra to zdecydowanie żywiej oraz naturalniej niż u mnie na bose + rns-d
AWX 175KM/380NM