Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

Navi Plus i AUX

Car Audio
ODPOWIEDZ
westo1
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Navi Plus i AUX

Post autor: westo1 » 17 kwie 2016, 00:01

Witam,

Udało mi się podłączyć telefon pod oryginalne radia Navigation Plus. jednak mam problem z przekierowaniem dzwięku bo za każdym uruchomieniem radia muszę najpierw włączyć piosenkę ze zmieniarki żeby poleciał dźwięk z telefonu. Ale może najpierw wyjaśnię jak to wykombinowałem.

Kiedyś kupiłem używany emulator Peying czy jakoś tak się to nazywało, działało wszystko za wyjątkiem wejścia AUX na którym najbardziej mi zależało. Wywaliłem. W trakcie przeglądania otchłani internetu wpadłem na pomysł że sam sobie zrobię kabel AUX MINI ISO który włożę zamiast zmieniarki. Przypomniało mi się w trakcie że został mi kabel od emulatora na którym miałem możliwość przełączania Zmieniarka/OFF/Emulator więc postanowiłem go wykorzystać bo zmieniarka to jednak dobra rzecz jak ma się czego słuchać. Przerobiłem kabel i zadziałało (jakość również mnie zaskoczyła) jednak jak już wcześniej wspomniałem radio musi najpierw odczytać zmieniarkę żeby puścić dźwięk po czym dopiero mogę przełączyć na kablu na AUX (dawniej emulator).

Ma ktoś pomysł jak sprawić aby za każdym razem działało bez przełączania źródła dźwięku?
Seat Leon M1 1.9 TDI 90 psi --> 120 psi
Audi A6 C5 2.4 165 psi

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl