Ja taki przeszczep robiłem :-?
Kupiłem na alledrogo suba Bose, miałem ori sub, magik w 10 minut mi to podłączył (miałem farta bo kupiłem z kostką do wzmaka co jest rzadkością na Allegro, że ktoś z nią sprzedaje tube

) i efekt był taki :shock: K..wa mać :evil: Ja tu spodziewałem się, że to zagra ("zabasuje") dużo ładniej niż sub Blaupunkta, rozczarowałem się i to mocno. Wywaliłem na suba Bose 250zł zupełnie niepotrzebnie, szczęście w nieszczęściu, że jak dałem trochę głośniej któryś głośnik w subie zaczął harczeć, zadzwoniłem do sprzedającego, wyjaśniłem, że sub harczy i odesłał mi pieniążki a ja suba
Pewnie wiele winy leży po stornie harczącego głośnika, zapewne sub nie grał tak jak "zdrowy sub Bose" ale i podczas cichego sułuchania gdy sub jeszcze nie warczał - różnica między sub Blaupunkt a Bose praktycznie niewyczuwalana, niewyczuwalna na tyle żeby płacić za tube 250zł + 20zł montaż :D
Ja się przekonałem jak to gra i już zajawka na suba Bose przeszła mi na dobre

A6 C6 2.0TDI 170KM, 2011 Avant, Octavia 1 VRS 180KM, Touran 1.9 TDI oraz nieśmiertelne, pancerne, wiecznie żywe, bezawaryjne A6 C5 1,9TDI AFN 110KM - najlepsze jakie do tej pory miałem