Jako, że święta zbliżają się, chciałbym sobie sprawić prezent pod choinkę i zakupić w końcu jakieś lepsze radio do mojej A6 zamiast oryginalnego Chorus'a, który zresztą i tak prawie, że nie gra (potencjometr itd.).
Obserwuję takiego Pioneer'a DEH-3200UB ( http://www.pioneer.pl/pl/products/22/12 ... index.html ), wszystko fajnie podoba mi się, bo głównie patrzę na wygląd, ale chodzi mi o jedną pewną rzecz - jak to jest z tym RDS'em (bo w ori radiu po włączeniu pokazuje się RDS na FIS'ie), czy jeśli podepnę takie radio to też będzie mi wyświetlać się RDS na FIS'ie?
Pisałem już do DSV - dystrybutora Pioneer'a na Polskę - odpisali mi, że niestety, ale to nie możliwe, tylko będzie się wyświetlać nazwa odtwarzanej z cd muzyki, ale nie RDS z radia

Sam już nie wiem, znajomy pisał mi o jakimś adapterze za 500zł, który podobno to właśnie robi, że pokazuje się RDS, ale tutaj odpisali mi, że i tak i tak przy pomocy adaptera nie pokaże się...
To jak to w końcu jest, potrzebny mi jest jakiś adapter (a nie chcę, bo cena to prawie drugie radio), czy kupować radio i podłączać bezpośrednio? Aha, mój samochód nie ma CAN'a

Bardzo dziękuję za wszelką pomoc,
Pozdrawiam!