[A6 C5] jak właczyc BOSE w radiu concert
- pawulon_90
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C5] jak właczyc BOSE w radiu concert
Witam mam takie pytanko jak właczyc BOSE w radu?? poniewaz mam system BOSE ale przy właczaniu radia niewyswietla sie napis. Radio było chyba kiedys rozkodowywane i moze to jest przyczyna. Z gory dzieki za pomoc :mrgreen:
- pawulon_90
- Forum Audi A6 / A7
- pawulon_90
- Forum Audi A6 / A7
Nie wpisuj 00207 bo to jest kodowanie do radia I generacji. Do nawigacji jest inne kodowanie. Sprawdź jakie jest u Ciebie i popraw wg tej ściągawki: http://wiki.ross-tech.com/index.php/Aud ... %29#Coding
lub http://wiki.ross-tech.com/index.php/Aud ... RNS-Low%29
lub http://wiki.ross-tech.com/index.php/Aud ... RNS-Low%29
Re: [A6 C5] jak właczyc BOSE w radiu concert
Ja mam inne pytanie na ten temat. Jak w ogóle sprawdzić czy w aucie jest BOSE czy go nie mapawulon_90 pisze:Witam mam takie pytanko jak właczyc BOSE w radu?? poniewaz mam system BOSE ale przy właczaniu radia niewyswietla sie napis. Radio było chyba kiedys rozkodowywane i moze to jest przyczyna. Z gory dzieki za pomoc :mrgreen:

- eneron
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHA 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Po subie w bagażniku? Co masz na myśli?censored pisze:mart73301, po numerach wyposażenia, po subie w bagażniku
Chętnie się dowiem czy mam Bose ale z tego co widać było pobieżnie to nie mialem znaczkow z logo Bose na maskownicach głośników w drzwiach. Mam 9 głośników w tym sub ale chyba Bose nie ....
A6 C6 2.0TDI 170KM, 2011 Avant, Octavia 1 VRS 180KM, Touran 1.9 TDI oraz nieśmiertelne, pancerne, wiecznie żywe, bezawaryjne A6 C5 1,9TDI AFN 110KM - najlepsze jakie do tej pory miałem
- eneron
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHA 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
hmmm... co do napisu bose na subie to nei wiem - nie zdejmowalem jeszcze tapicerki bagażnika (zrobię to jak sie ociepli). Teraz mam wstawione inne radio, niefirmowe ale przedtem miałem Concert i nie wyśwetlał się napis BOSEcensored pisze:W bagażniku masz suba ze wzmacniaczem, a na nim napis Bose, jeżeli nie jesteś pewien sprawdź po kodach, a jak odpalasz radio wyświetla ci sie napis Bose?

Dodam, że przy montowaniu radia nie ori pojawił się tego typu problem, że tylne głosniki przestały grać czyli aktywne były jedynie tylne, przednie pasywne (magik założył jakieś pudełeczko i tył zaczął grać

Więc chyb na pewno BOSE to ja w swoim autku ni emam ? <smuty>
A6 C6 2.0TDI 170KM, 2011 Avant, Octavia 1 VRS 180KM, Touran 1.9 TDI oraz nieśmiertelne, pancerne, wiecznie żywe, bezawaryjne A6 C5 1,9TDI AFN 110KM - najlepsze jakie do tej pory miałem
Witam wszyskich posiadaczy fajnego autka. W moim autku (A6 C5) jest radio KONCERT na kasety w bagarzniku jest słynna skrzynka lekko dudni lecz nie wyświetla sie BOSE głośniki też wszystkie grają .zakres basu jest (-6 do +6),czy coś nie jest aktywne i czy zrobię to sam dziękuję za każdą podpowiedz,pozdrawiam