Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C5] jak ugrysc rnse rns-e calkowita zmiana z 1din

Car Audio
ODPOWIEDZ
dosai
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[ A6 C5] jak ugrysc rnse rns-e calkowita zmiana z 1din

Post autor: dosai » 26 lis 2011, 15:41

Witam, jestem mlodym dzialaczem tego forum. Nie wiem czy dobrze robie zakladajac ten temat, gdyz wiem ze podobne sa juz zamieszczone. Niestety nie moge trafic na calkowity i szczegolowy opis z tym zagadkowym systemem.

Otoz zamiezam zamontowac w swojej audi a6 c5 z 2003 roku navi rnse + bose. Mam obecnie radio 1din ( taki smieszny blaupunkt, mala navi) oraz kupilem kompletne bose ktore zamierzam zamontowac ( moja a6 nie ma na chwile obecna tuby z tylu) Bose natomiast chcialbym zostawic na drugi temat.

Obecnie mam kupiony kosz, klimatronik, popielniczke oraz adapter plug&play z iso1 na iso 2 do rnse, antena gps, oraz adapter antenowy - wiec juz chyba wszystko. Z przerobieniem konsoli nie bedzie problemu.

Gdy wyciagnelem radio (blaupunkt) w celu obserwacji instalacji jaka sie znajduje zobaczylem 3 kostki w tym jedna kostke czarna z dwoma kabelkami nie podlaczona. (chyba kany - tyle ze nie wiem z kad ida oraz gdzie je podpiac. Pod kostki podlaczylem rnse ( nie montuje jeszcze bose, na poczatek chce rozwiazac problem z navi). Gdy podpiolem adapter z iso1 do iso2 po podlaczeniu rnse nie podswietla klawiszy oraz wylacza sie po 30 min.

nie wiem gdzie wpiac ta pozostala czarna kostke z 2 kabalkami... chcialbym takze aby wyswietlalo mi na fisie komunikaty rds.

Musze przyznac ze to juz moja trzecia a6c5, ale z tym tematem jestem naprawde laikiem... czy ktos moze podpowiedziec jak to wszystko ugrysc tak aby to gralo i wygladalo ? :)

pozdrawiam pawel

ps. jesli cos zrobilem albo napisalem niepoprawnie to przepraszam moderatorow i prosze o zrozumienie.

Awatar użytkownika
Bunia_83
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Bunia_83 » 25 gru 2011, 16:06

rozgryzles juz temat

dosai
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: dosai » 30 gru 2011, 18:14

juz wszystko wyjasnione, dziekuje :)

ODPOWIEDZ