Proszę o pomoc zupełnie nie wiem co się mogło stać. Niedawno zakupiłem A6 c5 z systemem Bose.Od samego początku coś nie było halo z Radiem gdyż po uruchomienie auta na zimno przez dłuższy czas nie wolno było dotykać pokrętła głośności ponieważ skutkowało to najczęściej odpaleniem znienacka głośności na FULL
 ! Po parunastu minutach niedotykania radia sytuacja się  normowała i Radio można było używać ostrożnie kręcąc pokrętłem głośności... Czasem znikał dźwięk z prawie wszystkich głośników pozostawiając jeden tylny pasażera działający ale po chwili jednak zaskakiwały ,,wszystkie,,...
! Po parunastu minutach niedotykania radia sytuacja się  normowała i Radio można było używać ostrożnie kręcąc pokrętłem głośności... Czasem znikał dźwięk z prawie wszystkich głośników pozostawiając jeden tylny pasażera działający ale po chwili jednak zaskakiwały ,,wszystkie,,...Niestety do dziś rano... Wyłączyły się wszystkie oprócz tego jednego tylnego i.....Koniec...
w radiu nie mogę ustawić pokrętłem FED gdyż pokazuje napis Fed Off.
Co się mogło stać? Czyżby wzmacniacz? Czy ktoś może podpowiedzieć jakiś warsztat z Wawy lub okolic ( gdyż będę jeszcze przez 2 dni w wawce) gdzie ktoś może to ogarnąć???
Dzieki za jakieś Info!!