[Audi A6 C5] DVD
[Audi A6 C5] DVD
A6 C5 2005r. 2,5TDI 180KM tip quattro. Mam MMI i chcialbym wiedziec co potrzeba mi do odtwarzania filmow dvd. Co musze kupic i ile to kosztuje???
-
krzycho2626
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
witam i mnie interesuje jak uruchomić dvd w c5 , jest to radio z navi ,duży monitor z prawej pokrętło sterujące .audi 2004 r. nie wiem czy mam dokupić dodatkowy napęd czy coś z radiem trzeba pokręcić , co do tej pory zrobiłem to wgrałem nowy program do radia ,czego skutkiem było pokazały się polskie napisy i czyta mi karty o większej pojemności .
pozdrawiam
pozdrawiam
na zawsze audi !
-
Tomas
dlaczego wprowadzasz kolegow w bląd c5 mialo mmi :mrgreen: a co dvd musisz kupic dodatkowy napęd ,polecam cos takiego http://allegro.pl/odtwarzacz-dvd-sl-65- ... 25993.htmlkrzycho2626 pisze:Jeżeli sprecyzujesz dokładnie jakie masz auto to może ktoś Ci pomoże!!!!!!
C5 nie miały MMI dopiero C6 więc określ się
-
krzycho2626
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2007
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Co takiego???? To jest model RNS-E taki sam jak w audi a3 i a4 a w a6 był montowany tylko w roczniku modelowym 2004 gdzie prawdziwy następca skopiowany z BMW nazywa się Multi Media Interface.Prawdziwe MMI jest tylko i wyłącznie w modelu c6 gdzie sterowanie znajduje się obok podłokietnika a RNS-E możesz zainstalować wszędzie tam gdzie jest ramka din 2.Tomas pisze:dlaczego wprowadzasz kolegow w bląd c5 mialo mmi a co dvd musisz kupic dodatkowy napęd ,polecam cos takiego http://allegro.pl/odtwarz...1220025993.html
Pierwszy, najlepszy forum Audi A6 w Polsce - A6Klub.PL ! 
-
holekpiotr
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotr
- Rocznik: 2010
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.0 TFSI 420KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
krzycho2626, Ale z ciebie znawca tematu. Wypowiadasz się tak jakbyś miał na co dzień do czynienia z elektroniką w aucie a w szczególności ze sprzętem audio.
Koledzy GRIFFE, i Tomas, mają rację że jest to MMI a dokładniej rzecz ujmując prawidłowa pełna nazwa to "AUDI NAVIGATION MMI RNS-E" i nie inaczej.
Spójrz sobie chociażby na ekran startowy gdy odpalasz to radio i przekonasz się co piszę na nim, jeżeli masz oczywiście taką możliwość.
Koledzy GRIFFE, i Tomas, mają rację że jest to MMI a dokładniej rzecz ujmując prawidłowa pełna nazwa to "AUDI NAVIGATION MMI RNS-E" i nie inaczej.
Spójrz sobie chociażby na ekran startowy gdy odpalasz to radio i przekonasz się co piszę na nim, jeżeli masz oczywiście taką możliwość.