[Audi A6 C5] DVD
[Audi A6 C5] DVD
A6 C5 2005r. 2,5TDI 180KM tip quattro. Mam MMI i chcialbym wiedziec co potrzeba mi do odtwarzania filmow dvd. Co musze kupic i ile to kosztuje???
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
witam i mnie interesuje jak uruchomić dvd w c5 , jest to radio z navi ,duży monitor z prawej pokrętło sterujące .audi 2004 r. nie wiem czy mam dokupić dodatkowy napęd czy coś z radiem trzeba pokręcić , co do tej pory zrobiłem to wgrałem nowy program do radia ,czego skutkiem było pokazały się polskie napisy i czyta mi karty o większej pojemności .
pozdrawiam
pozdrawiam
na zawsze audi !
dlaczego wprowadzasz kolegow w bląd c5 mialo mmi :mrgreen: a co dvd musisz kupic dodatkowy napęd ,polecam cos takiego http://allegro.pl/odtwarzacz-dvd-sl-65- ... 25993.htmlkrzycho2626 pisze:Jeżeli sprecyzujesz dokładnie jakie masz auto to może ktoś Ci pomoże!!!!!!
C5 nie miały MMI dopiero C6 więc określ się
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2007
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Co takiego???? To jest model RNS-E taki sam jak w audi a3 i a4 a w a6 był montowany tylko w roczniku modelowym 2004 gdzie prawdziwy następca skopiowany z BMW nazywa się Multi Media Interface.Prawdziwe MMI jest tylko i wyłącznie w modelu c6 gdzie sterowanie znajduje się obok podłokietnika a RNS-E możesz zainstalować wszędzie tam gdzie jest ramka din 2.Tomas pisze:dlaczego wprowadzasz kolegow w bląd c5 mialo mmi a co dvd musisz kupic dodatkowy napęd ,polecam cos takiego http://allegro.pl/odtwarz...1220025993.html
Pierwszy, najlepszy forum Audi A6 w Polsce - A6Klub.PL ! 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2010
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.6 ADP 101KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
krzycho2626, Ale z ciebie znawca tematu. Wypowiadasz się tak jakbyś miał na co dzień do czynienia z elektroniką w aucie a w szczególności ze sprzętem audio.
Koledzy GRIFFE, i Tomas, mają rację że jest to MMI a dokładniej rzecz ujmując prawidłowa pełna nazwa to "AUDI NAVIGATION MMI RNS-E" i nie inaczej.
Spójrz sobie chociażby na ekran startowy gdy odpalasz to radio i przekonasz się co piszę na nim, jeżeli masz oczywiście taką możliwość.
Koledzy GRIFFE, i Tomas, mają rację że jest to MMI a dokładniej rzecz ujmując prawidłowa pełna nazwa to "AUDI NAVIGATION MMI RNS-E" i nie inaczej.
Spójrz sobie chociażby na ekran startowy gdy odpalasz to radio i przekonasz się co piszę na nim, jeżeli masz oczywiście taką możliwość.