Witam. Ostatnio troche bardziej zajmuje się szukaniem radia do swojej A6. Byłem juz nastawiony na radio CD innej znanej marki ale wygląd tego po zamontowaniu nie przemawia za mną do końca. W związku z powyższym wpadłem na pomysł aby wymienic mojego Chorusa na taki Concert:
http://www.allegro.pl/item963883334_aud ... lecam.html
Planuje do tego dokupić zmieniarkę i było by oki. Tylko pytanie mam czy to radio podłącze bez problemów do swojej A6 C5 czy też będe potrzebował jakiś moduł typu Can-Bus? Bardzo prosze o Wasze rady. Aha a może ktoś ma do sprzedania takie radio lub zmieniarke?
[A6 C5] Czy radio Concert podepnę i zagra bez modułu CanBus
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2000
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 180KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Diesel
oczywiscie że tak jesli chce miec pelna funkcjonalnosc bo bez can bus radyjko gra ale wylacza sie co godz bodajze nie ma pelnego poswietleniagembas pisze:Podepne sie pod temat kolega wlasnie kupil concert cd do A4 nie ma tam Fisa wiec czy musi i tak kupowac can bus?pozdrawiam!zchrobot pisze:sprzedałem takie radyjko za 50złniedawno zamienilem na concertII z cd chowane gałki plus can bus. Do tego co chcesz kupic nie potrzebujesz przejściówki can bus
ja rowniez nie mam fisa
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2000
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 180KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Diesel
ja kupiłem za 100zł działa bardzo dobrze mogę Ci dać namiary na osobę która w tej cenie sprzedaje na allegrocensored pisze:http://www.allegro.pl/item966339594_can ... phony.html
To jest adapter do Concerta II
Nie jest on tani niestety![]()
Przy ewentualnym zakupie Concerta I zapytaj sprzedawcę czy radio to Blaupunkt czy Panasonic?
Jeżeli Blaupunkt to czy procesor jest wymieniony na nowy? Inaczej może cię spotkać problem regulacji głośności
Panowie, jeżeli jest ktoś zainteresowany Can-Bus to Kolega z forum mart73301
może pomóc mi chciał i wysłał adapter tylko niestety u mnie nie zdał egzaminu bo mam fis-a, wszystko inne działa tzn. podświetlanie, wł/wył po kluczyku itp. Polecam!!!
może pomóc mi chciał i wysłał adapter tylko niestety u mnie nie zdał egzaminu bo mam fis-a, wszystko inne działa tzn. podświetlanie, wł/wył po kluczyku itp. Polecam!!!
Ostatnio zmieniony 30 mar 2010, 21:14 przez Żółty, łącznie zmieniany 1 raz.