Przeszukałem forum i nie znalazłem rozwiązania.
Mam buczenie - piszczenie w głośnikach BOSE + SUBWOOFER po zapłonie lub po odpaleniu auta. Na wyłączonym silniku gra idealnie.
Próbowałem podpinać pod wzmacniacz bose inny plus i masę a także puszczać przez filtr przeciwzakłóceniowy - bez rezultatu.
Obecnie mam wpięte same plusy z nagłośnienia bose pod radio bez minusów (i o dziwo radio gra). Wcześniej było podłączenie (przez poprzednika) pod RCA ale nie było rozdzielenie PRZÓD/TYÂŁ ani LEWA/PRAWA i radio ciszej grało.
1. Czy ktoś wie jak usunąć uporczywe buczenie ?
2. Czy antena idzie bezpośrednio do tylnej szyby czy jest wcześniej jeszcze jakiś wzmacniacz - jeśli tak to gdzie?
3. Czy ktoś ma rozpiskę kolorów przewodów audio - wszystkie kostki mam obcięte. Kilka przewodów mam luźnych.
BOSE + PIONEER = buczenie po odpaleniu
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Re: BOSE + PIONEER = buczenie po odpaleniu
sprobuj podac minus na ekran cincha (zewnetrzna czesc wtyczki)odbiorca pisze:Przeszukałem forum i nie znalazłem rozwiązania.
Mam buczenie - piszczenie w głośnikach BOSE + SUBWOOFER po zapłonie lub po odpaleniu auta. Na wyłączonym silniku gra idealnie.
Próbowałem podpinać pod wzmacniacz bose inny plus i masę a także puszczać przez filtr przeciwzakłóceniowy - bez rezultatu.
Obecnie mam wpięte same plusy z nagłośnienia bose pod radio bez minusów (i o dziwo radio gra). Wcześniej było podłączenie (przez poprzednika) pod RCA ale nie było rozdzielenie PRZÓD/TYÂŁ ani LEWA/PRAWA i radio ciszej grało.
1. Czy ktoś wie jak usunąć uporczywe buczenie ?
2. Czy antena idzie bezpośrednio do tylnej szyby czy jest wcześniej jeszcze jakiś wzmacniacz - jeśli tak to gdzie?
3. Czy ktoś ma rozpiskę kolorów przewodów audio - wszystkie kostki mam obcięte. Kilka przewodów mam luźnych.
--
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7