[a6c4] nagłośnienie
[a6c4] nagłośnienie
Witam fanuw c4.W moim autku kture niedawno kupiłem wszystkie głośniki są nieoryginalne,jakie mam kupic aby dobrze grało bez wzmacniacza do radia 4x45W,prosze oparametry.Dzięki
sztaniec
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Witam!
Czytając sobie wątek postanowiłem sobie zmienić nagłośnienie. Jako że nie wiem co mam w aucie chciałem podeprzeć się Waszym doświadczeniem. Ogólnie mam radio Betta (kaseciak) ale planuje zmienić sobie coś na CD, jeżeli znajdę ori radio z CD w przystępnej cenie to kupię. Ale czy te Hertz głośniki pasują do muzyki typy rock - metal ?
Czy jeżeli zakupie sobie najtańsze modele marki JVC CD to połączenie tych zestawów będzie odpowiednie ?
Dzięki za wszelka pomoc
Czytając sobie wątek postanowiłem sobie zmienić nagłośnienie. Jako że nie wiem co mam w aucie chciałem podeprzeć się Waszym doświadczeniem. Ogólnie mam radio Betta (kaseciak) ale planuje zmienić sobie coś na CD, jeżeli znajdę ori radio z CD w przystępnej cenie to kupię. Ale czy te Hertz głośniki pasują do muzyki typy rock - metal ?
Czy jeżeli zakupie sobie najtańsze modele marki JVC CD to połączenie tych zestawów będzie odpowiednie ?
Dzięki za wszelka pomoc
Kolego nie wiem jak inni ja preferuje tylko Alpine według mnie ma najlepszy dźwięk i nawet na niezbyt dobrych głośnikach fajnie to gra .Casian pisze:Witam!
Dzięki za wszelka pomoc
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
koledzy kupiłem wczoraj radio JVC KD 501 z czystym sumieniem polecam . dodatkowo jak ktoś chce zachować styl podświetlania ( czerwony ) to ten sprzęt idealnie do tego pasuje , kolor podświetlania przycisków jak i wyświetlacza jest niemal identyczny jak w naszych autkach . jest to alternatywa dla radyjek z alpiny fajny dźwięk za nie wielką cenę
Pozdrowienia z Słupska 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
Witam cię kolego, w mojej niuni są oryginalne fabryczne głośniczki firmy NOKIA z przodu i z tyłu, niestety takich nie dokupisz, ponieważ z tyłu te głośniki są aktywne tzn. z wbudowaną cewką i przetwornicą, natomiast z przodu są to zwykłe głośniki tylko że są wmontowane w plastikowy panel tzw. subwoofer. Radyjko też miałem oryginalne beta ale zmieniłem na pionieera z czerwonym podświetleniem- rewelka. Nie polecam oryginalnego cd ,gdyż odtwarza tylko oryginalne płyty cd , nawet nie odtwarza mp3, ani nagrywanych samemu, pozdrawiam.
Witam fanuw c4.W moim autku kture niedawno kupiłem wszystkie głośniki są nieoryginalne,jakie mam kupic aby dobrze grało bez wzmacniacza do radia 4x45W,prosze oparametry.Dzięki
z innej bezki

Wybacz im Boze bo nie wiedzieli co czynili robiac biale i srebrne audi...
Moja biedna szosteczka jest poturbowana
Moja biedna szosteczka jest poturbowana