Auto zostało zakupione pod koniec października od pierwszego właściciela, który zakupił je w polskim salonie. Niestety nie dbał o auta jak na prawdziwego fana przystało prawdopodobnie za dużo miał pieniędzy bo w garaży stały jeszcze dwa porsche
Audi A6 Avant 2019 2.0 45 Tfsi Quattro
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jacek
- Rocznik: 2018
- Moje auto: A6 C8
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 TFSI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Audi A6 Avant 2019 2.0 45 Tfsi Quattro
Cześć wszystkim kierowcom i kierowniczkom. Na prośbę naszego aminostratora wrzucam w osobnym temacie poprawione zdjęcie w lepszej jakości swojego auta z homologacją Naszego forum. Przy okazji wielkie podziękowania dla Gospodarza za pomoc w przygotowaniu zdjęć
. Kilka informacji o aucie:
Auto zostało zakupione pod koniec października od pierwszego właściciela, który zakupił je w polskim salonie. Niestety nie dbał o auta jak na prawdziwego fana przystało prawdopodobnie za dużo miał pieniędzy bo w garaży stały jeszcze dwa porsche
. Auto bezwypadkowe. Auto przeszło kompleksowe zabiegi detailingowe pod koniec grudnia, ponadto jak widać na zdjęciu doszedłnowy komplet felg oraz opony marki falken i nowy akumulator ( Niestety zakupiony w aso). W razie jakichkolwiek pytań pisać śmiało. Jako właściciel jestem w pełni usatysfakcjonowany i sprawia mi ono mega dużo frajdy z komfortu jazdy oraz osiągów.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()