TomekC8 pisze:Kiedy odbierasz A6?
Odbieram 15 maja. Juz jest w Polsce w Poznaniu chyba, a do Lublina przyjedzie jakoś w przyszłym tygodniu. Tylko jeszcze rejestracja no i robię powłokę ceramiczną więc dojdzie dodatkowo 2-3dni.
Tak na 3 lata i limit 15000. A wybrałem Avant ponieważ bardzo mi się podoba, zwłaszcza w pełnym pakiecie s line.TomekC8 pisze:Cena jaką podałeś za ceramikę wnętrza i karoserii jest korzystna. Pisałeś, że kupiłeś auto w perfect lease, czyli rozumiem, że na 3 lata. Z jakim limitem kilometrów? Ja wybrałem maksymalny limit, czyli 30tys. na rok. Patrząc na wyposażenie dodatkowe, to jest tego bardzo dużo i niestety trzeba z czegoś rezygnować. Ty już na starcie wydałeś o 24tys. więcej ode mnie, ponieważ kombi jest droższe od sedana o 12tys. i napęd AWD, również o 12tys. Ja tą różnicę w cenie wykorzystałem na dodatkowe wyposażenie. Napędu AWD i kombi nie potrzebuję. Również uważam, że 160KM do A6, to trochę mało. Światła HD Matrix, to po rewelacyjnym wyciszeniu kabiny, druga najlepsza rzecz w nowej A6. Dlaczego wybrałeś kombi, a nie limuzynę?
Czy każdemu to nie wiem i po znajomości też nie. Pierwszą jazdę miałem razem ze sprzedawcą. Następną już dostałem na 2 godziny. W zasadzie to zapytałem o 1 godziny a zaproponowano mi 2. Salon to Audi Otto w Świdniku k/Lublinadrifter pisze:Tak z ciekawości, jakiś salon oferuje to każdemu, czy przysługa po znajomości?robi.carlos pisze: Auto dostałem na 2 godziny do własnej dyspozycji. Jeździłem sam jak chciałem i gdzie chciałem. I ogólnie byłem zadowolony z testu.
Lepiej płacić 5 tysięcy raty za auto z limitem 15 tysięcy km ? :D Sam robię rocznie 25-30 tysięcy, dlatego takie limity są dalekie od moich potrzeb.damos pisze:Za taxi gotowe do jazdy 24/7 i wożące tam, gdzie tylko chcesz (cała Polska + Europa) z pewnością zapłacisz dużo więcejshaqal pisze:stawka wyjdzie jak za taxi?
Ale przecież można sobie wziąć z 30000 limitem jak ktoś woli. Ja, jeżeli wszystko będzie w porzadku z autem, to mam zamiar je wykupić. Zwlaszcza że będzie mieć niski przebieg.shaqal pisze:Lepiej płacić 5 tysięcy raty za auto z limitem 15 tysięcy km ? :D Sam robię rocznie 25-30 tysięcy, dlatego takie limity są dalekie od moich potrzeb.damos pisze:Za taxi gotowe do jazdy 24/7 i wożące tam, gdzie tylko chcesz (cała Polska + Europa) z pewnością zapłacisz dużo więcejshaqal pisze:stawka wyjdzie jak za taxi?
Wykupy przy wynajmie są z reguły tak zaporowe że nikt tego nie robi, większość osób bierze kolejne auto w wynajem.robi.carlos pisze:Ale przecież można sobie wziąć z 30000 limitem jak ktoś woli. Ja, jeżeli wszystko będzie w porzadku z autem, to mam zamiar je wykupić. Zwlaszcza że będzie mieć niski przebieg.shaqal pisze:Lepiej płacić 5 tysięcy raty za auto z limitem 15 tysięcy km ? :D Sam robię rocznie 25-30 tysięcy, dlatego takie limity są dalekie od moich potrzeb.damos pisze:Za taxi gotowe do jazdy 24/7 i wożące tam, gdzie tylko chcesz (cała Polska + Europa) z pewnością zapłacisz dużo więcej