Black Havana-Marzenie :-)
No ale ja sluchalem!:):) Bylem teraz w salonie audi i sluchalem, chodzi o to ze wszytskie koncerti i muzyka nie posiadajacach gelbokich basow jest odgrywwana fajne, najlepiej filmy sie tam slucha, ale gdy przychodzi pora na sluchanie czegos normalnego wspolczesnego to juz za fajnie nie jest. fenomen tego sprzetu polega na 3 rzeczach:
1 Cena- ktora w glowie czlowiekowi namiesza i z gory narzuci tok myslenia ze ten sprzet musi grac rewelacyjnie
2. Kazdy glosnik jest na osobnym kanale wiec efekty filmowe, muzyka operowa i inne utwory z bajerami brzmia swietnie
3. glosniczki wysowajace sie z przodu:-)
i nic poza tym:)
Wczesniej gdy nie posiadalem takiego auta moglbym nie zabierac glosu w tym temacie, ale terz kiedy je mam i uzytkuje to moge wypowiedziec wszystko co chce co dobre i co zle na jego temat. A w przypadku B&O jestem zawiedziony.
P.S.
Kiedys podjechal do mnie klient BMW7 taka nowa tzn moze 2012r mial naglosnienie ustawione nie za glosno, ale gralo ono fenomenalnie!!!!!!!!!
1 Cena- ktora w glowie czlowiekowi namiesza i z gory narzuci tok myslenia ze ten sprzet musi grac rewelacyjnie
2. Kazdy glosnik jest na osobnym kanale wiec efekty filmowe, muzyka operowa i inne utwory z bajerami brzmia swietnie
Wczesniej gdy nie posiadalem takiego auta moglbym nie zabierac glosu w tym temacie, ale terz kiedy je mam i uzytkuje to moge wypowiedziec wszystko co chce co dobre i co zle na jego temat. A w przypadku B&O jestem zawiedziony.
P.S.
Kiedys podjechal do mnie klient BMW7 taka nowa tzn moze 2012r mial naglosnienie ustawione nie za glosno, ale gralo ono fenomenalnie!!!!!!!!!
fenomenalny pisze:No ale ja sluchalem!:):) Bylem teraz w salonie audi i sluchalem, chodzi o to ze wszytskie koncerti i muzyka nie posiadajacach gelbokich basow jest odgrywwana fajne, najlepiej filmy sie tam slucha, ale gdy przychodzi pora na sluchanie czegos normalnego wspolczesnego to juz za fajnie nie jest. fenomen tego sprzetu polega na 3 rzeczach:
P.S.
ok, rozumiem, myslalem, ze w Twoim egzemplażu jest cos nie halo. no to d....
daj znac kiedy będziesz w Wawie
- giganteusz
- Forum Audi A6 / A7