Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Black Havana-Marzenie :-)

Prezentacja w/w aut.
ODPOWIEDZ
Społeczność Audi A6

Post autor: Społeczność Audi A6 » 30 wrz 2013, 13:50

No ale ja sluchalem!:):) Bylem teraz w salonie audi i sluchalem, chodzi o to ze wszytskie koncerti i muzyka nie posiadajacach gelbokich basow jest odgrywwana fajne, najlepiej filmy sie tam slucha, ale gdy przychodzi pora na sluchanie czegos normalnego wspolczesnego to juz za fajnie nie jest. fenomen tego sprzetu polega na 3 rzeczach:
1 Cena- ktora w glowie czlowiekowi namiesza i z gory narzuci tok myslenia ze ten sprzet musi grac rewelacyjnie
2. Kazdy glosnik jest na osobnym kanale wiec efekty filmowe, muzyka operowa i inne utwory z bajerami brzmia swietnie
3. glosniczki wysowajace sie z przodu:-)
i nic poza tym:)
Wczesniej gdy nie posiadalem takiego auta moglbym nie zabierac glosu w tym temacie, ale terz kiedy je mam i uzytkuje to moge wypowiedziec wszystko co chce co dobre i co zle na jego temat. A w przypadku B&O jestem zawiedziony.
P.S.
Kiedys podjechal do mnie klient BMW7 taka nowa tzn moze 2012r mial naglosnienie ustawione nie za glosno, ale gralo ono fenomenalnie!!!!!!!!!

MrMK
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: MrMK » 30 wrz 2013, 15:22

fenomenalny pisze:No ale ja sluchalem!:):) Bylem teraz w salonie audi i sluchalem, chodzi o to ze wszytskie koncerti i muzyka nie posiadajacach gelbokich basow jest odgrywwana fajne, najlepiej filmy sie tam slucha, ale gdy przychodzi pora na sluchanie czegos normalnego wspolczesnego to juz za fajnie nie jest. fenomen tego sprzetu polega na 3 rzeczach:
1 Cena- ktora w glowie czlowiekowi namiesza i z gory narzuci tok myslenia ze ten sprzet musi grac rewelacyjnie
2. Kazdy glosnik jest na osobnym kanale wiec efekty filmowe, muzyka operowa i inne utwory z bajerami brzmia swietnie
3. glosniczki wysowajace sie z przodu:-)
i nic poza tym:)
Wczesniej gdy nie posiadalem takiego auta moglbym nie zabierac glosu w tym temacie, ale terz kiedy je mam i uzytkuje to moge wypowiedziec wszystko co chce co dobre i co zle na jego temat. A w przypadku B&O jestem zawiedziony.
P.S.
Kiedys podjechal do mnie klient BMW7 taka nowa tzn moze 2012r mial naglosnienie ustawione nie za glosno, ale gralo ono fenomenalnie!!!!!!!!!

ok, rozumiem, myslalem, ze w Twoim egzemplażu jest cos nie halo. no to d....
daj znac kiedy będziesz w Wawie

Społeczność Audi A6

Post autor: Społeczność Audi A6 » 30 wrz 2013, 22:20

Tak jak obiecalem:
tu wam daje linka do filmu nagranego podczas wtepu filmiku z efektami dzwiekowymi, ocencie sami:)

[ Dodano: 2013-09-30, 22:22 ]
i tu pewnie powiecie ze gluchy jestem i nie doceniam B&O :-) ale to tylko film anie muzyka codzienna:P:P

Tomas

Post autor: Tomas » 30 wrz 2013, 22:46

No dooopy nie urywa slychac ze ten bas jest plaski i dudni malo "mięsisty" <mysli>

Społeczność Audi A6

Post autor: Społeczność Audi A6 » 30 wrz 2013, 22:56

Tomas, brawoooooooooooooooooo:-) chociaz ktoś to slyszy!!! ale co tu zrobić by jakos to uleczyc, poprawić! Nie wiem czy montaz suba z Q7 cos da wogole? musialbym zoabczyc chociaz a6c6 ale w limuznie ktora miala taki przeszczep i osoba jest zadowlona. Sa tu takie osoby?

fora audi

Post autor: fora audi » 02 paź 2013, 21:23

fenomenalny pisze: 2. Kazdy glosnik jest na osobnym kanale wiec efekty filmowe, muzyka operowa i inne utwory z bajerami brzmia swietnie
dolby 5.1 jest tez w normalnym Bose :)

Społeczność Audi A6

Post autor: Społeczność Audi A6 » 02 paź 2013, 21:42

no wlasnie mateoosh, dlatego nie ma sensu dopalacac za ten B&O lepiej 313 kupic bi turbo:D:D

Awatar użytkownika
pama
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Forum Tomasz
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 3.0 220KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: pama » 07 paź 2013, 12:51

fenomenalny,

nie bylo mnie jakis czas tutaj.. i widze zmiany zmiany ku lepszemu..:))

Gratuluje dupowozu <okok> Ten 3.0TDI musi niezle w A6 odpychac.. :>

PS. Co to za film zapodales w samochodzie (link z YT) <mysli>

Społeczność Audi A6

Post autor: Społeczność Audi A6 » 07 paź 2013, 15:42

Pokazuje w nim jak dupowato gra B&O

Awatar użytkownika
giganteusz
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: giganteusz » 07 paź 2013, 19:56

fenomenalny, dobrze nie kupowałeś z salonu osobiście c7 i nie płaciłeś za te audio 30 tyś bo byś był wkur****ny <lol>
Obrazek

Społeczność Audi A6

Post autor: Społeczność Audi A6 » 07 paź 2013, 22:30

I tak na chwile obecna, samo nagłośnienie zostało wycenione na10 tys złotych, dziwne jest to ze jak wsadze głowę do bagażnika to słychać i czuć mega bass a w aucie tego nie słychać:-(:-(

Awatar użytkownika
pama
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: pama » 08 paź 2013, 07:51

fenomenalny pisze:Pokazuje w nim jak dupowato gra B&O
to ja wiem kolego :>

Co to za film, tytul!! ;p ;p

Awatar użytkownika
jacob
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Kuba
Rocznik: 2009
Silnik: 2.0 170KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual

Post autor: jacob » 08 paź 2013, 14:50

fenomenalny pisze:I tak na chwile obecna, samo nagłośnienie zostało wycenione na10 tys złotych, dziwne jest to ze jak wsadze głowę do bagażnika to słychać i czuć mega bass a w aucie tego nie słychać:-(:-(
a co Patryk chciałeś się pozbyć B&O ze swojego auta???

Społeczność Audi A6

Post autor: Społeczność Audi A6 » 08 paź 2013, 18:42

Nie, bo nic innego nie wsadzilbym tam lepszego:-(, a wycena na auto była robiona przez decre stad wiem co ile:-). Pama jestem teraz na urlopie i tylko z iphonea korzystam wiec tytułu ci nie podam:-(

Awatar użytkownika
pama
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7