Witam wszystkich

Przedstawiam wam mój nowy nabytek A6 C7 Competition Plus w pięknym kolorze Sepeng Blue , wyprodukowane w 2016r kupione od pierwszego właściciela , bezwypadkowy , z pełną historią serwisową i przebiegiem 95tkm
- Silnik 3.0 240KW V6 24V 326PS CVUB z overboost
- Napęd quattro ze sportowym mechanizmem różnicowym
- Reflektory przednie Matrix Beam z dynamicznymi kierunkowskazami
- Lampy tylnie LED z dynamicznymi kierunkowskazami
- HUD Head-up Display
- Soft close ( domykanie drzwi )
- Pneumatyczne zawieszenie
-Skórzane Fotele sportowe z czerwonym przeszyciem (2 pakiet skórzany Audi między innymi Airbag obszyty w skórą)
- Fotel kierowcy z pamięcią
- Panoramiczny dach
- Ogrzewanie postojowe Webasto
- Elematy dekoracyjne Beuafort
- Aktywny wydech
- Asystent wspomagający kierowcę ACC Adaptive Cruise Control z system stop&go Audi pre sense front
- Asystent wspomagający kierowcę ostrzeżenie o zjechaniu z pasa ruchu ,aktywny asystent pasa ruchu
- System kamer 360° Top view
- System nawigacji satelitarnej z MMI Touch pad
- Nagłośnienie BOSE
- Podgrzewane fotele z przodu i z tyłu
- Klimatyzacja 4 strefowa
- Elektrycznie otwierana i zamykana klapą bagażnika
- Lusterka elektrycznie regulowane , podgrzewane i składane z automatycznym ściemnianiem i pamięcią
- Radio cyfrowe DAB
- System Keyless Go
- Pakiet oświetlenie wnętrza LED
- Hak holowniczy
- Dwa komplety kół letnie 20" 8.5J et43 plus zimowe 19" 8.5J et 31 które idą od razu do sprzedania i na zimę wpadły już nowe opony Continental 255/35/20
Na pewno o czymś zapomniałem bo jest tego trochę , ale tak to mniej więcej wygląda na tą chwilę ... Na wejście od razu zostało delikatnie obniżone zawieszenie i jeszcze parę modyfikacji mam w głowie także coś tam się będzie działo w temacie ...