[ Dodano: 2017-04-12, 12:30 ]
[ Dodano: 2017-04-12, 12:31 ]
[ Dodano: 2017-04-12, 12:33 ]
[ Dodano: 2017-04-12, 12:34 ]
[ Dodano: 2017-04-12, 12:36 ]
nawet nie zwrociłem uwagi odnośnie ściemniania a lusterko mam fotochrom....felgi to rohana rc10 20"damos pisze:Świetnie wygląda!
Tylko kierownicę napraw, bo po złej stronie jest
Zaciemnienie tylnej szyby nie wpłynęło negatywnie na pracę czujnika ściemniania lusterek? (czy nie masz tej opcji?)
Co to za felgi?
dziekiŁ-y-S-y pisze:Wyglada " zacnie "
Original Diffuser for rear bumper with twin exhaust -) OE code: 4G0807521B 1RRdaffi pisze:Piękne autko, z czego masz z tyłu dyfuzor i wydechy. Piękny grill jak możesz daj dokładniejsze zdjecia pozdrawiam
daffi pisze:Piękne autko, z czego masz z tyłu dyfuzor i wydechy. Piękny grill jak możesz daj dokładniejsze zdjecia pozdrawiam
Grill najlepiej z ebay albo szrotowisko skoro ty jestes z uk to napewno uda ci sie trafic...tylko dobrze i cierpliwie szukaj...a patrzyles juz cos o swiatlach full led? Tez bym chcial😀😀Rafikk1983r pisze:Pozdro z uk, gdzie można dostać taki grill? Ja planuje właśnie atrapę z eski i lampy Full Led. Piękne autko
Narazie sie rozglądam. Będę coś wiedział o światłach to oczywiście dam cynk. Powiedz mi co jest potrzebne oprócz grilla? To co mam org to tylko ściągam stary grill i wrzucam eske czy coś jest jeszcze wazne? Pozdroprzemo0000 pisze:Grill najlepiej z ebay albo szrotowisko skoro ty jestes z uk to napewno uda ci sie trafic...tylko dobrze i cierpliwie szukaj...a patrzyles juz cos o swiatlach full led? Tez bym chcial😀😀Rafikk1983r pisze:Pozdro z uk, gdzie można dostać taki grill? Ja planuje właśnie atrapę z eski i lampy Full Led. Piękne autko
Tylko znajdujesz grill i jest p2p😃😃Rafikk1983r pisze:Narazie sie rozglądam. Będę coś wiedział o światłach to oczywiście dam cynk. Powiedz mi co jest potrzebne oprócz grilla? To co mam org to tylko ściągam stary grill i wrzucam eske czy coś jest jeszcze wazne? Pozdroprzemo0000 pisze:Grill najlepiej z ebay albo szrotowisko skoro ty jestes z uk to napewno uda ci sie trafic...tylko dobrze i cierpliwie szukaj...a patrzyles juz cos o swiatlach full led? Tez bym chcial😀😀Rafikk1983r pisze:Pozdro z uk, gdzie można dostać taki grill? Ja planuje właśnie atrapę z eski i lampy Full Led. Piękne autko