Tak, wiem - czesto ludzie pisza full opcja a auto jest wyposazone standardowo.
U mnie z wyposażenia brakuje: adaptacyjny tempomat, domykania drzwi, bang&olufsen, elektrycznie sterowanej kolumny kierownicy i automatycznego parkowania (to by chyba szlo aktywowac + dolozyc wylacznik/listwe).
Wszystko inne jest.
Pomijam opcje Audi Exclusive - to ma bardzo malo aut.
Ja mam czesc srodka w alcantarze.
W wyposazeniu mam nawet Audi Sport differencial - tego nie mialo nawet sporo aut w wersji competition.
Mialem adaptacyjny tempomat w Passacie B8 i mam w CX5 - i musze powiedziec ze uzywam go tak rzadko ze wcale mi nie jest potrzebny.
Dodatkowo adaptacyjny tempomat ma dosc nieprzewidywalny sposob dzialania jak sie jezdzi dynamicznie (nie mysle szybko).
Sporo razy mi sie zdarzylo w VW i mazdzie ze mi sie wlaczal system awaryjnego hamowania przy zmianie pasow ruchu jadac za innym autem - dlatego nie lubie go urzywac.
Jedyna sytuacja kiedy to jest sens uzywac to w tunelach

.
Razem z adaptacyjnym jest tez line assist - ale to jest tak beznadziejny system ze w mazdzie mam go non-stop wylaczony.
Najezdzilem juz wszystkimi moimi autami wiecej niz milion km dlatego w wiekszosci wypadkow takie systemy sa dla mnie zbyteczne - daje sobie rade lepiej bez nich
Czego mi brakuje (jest to razem z adaptacyjnym tempomatem wlaczone ) to rozpoznawanie znakow.
Nawet zastanawialem sie czy go nie uruchomic (jest potrzebny dodatkowy modol ktory nawet kupilem) ale narazie nie mialem czasu sie bawic w jego montarz.
Sciagnalem cennik z 2016 i przelecialem wszystko co tam oferowali i porownalem.
Za ostatnie 4 lata widzialem moze 3 podobne w PL, CZ, SK i DE.
P.S. Aaaa zapomnialem - nie mam tez webasto