A6 C7 2.0TDI ULTRA - Oolong Grey Met
- Bart_d
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Daniel
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.2 TFSI 560KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Re: A6 C7 2.0TDI ULTRA - Oolong Grey Met
Niestety nic wkleić nie mogę bo zdjęć nie robiłem przy przeróbce ani w A6 C6, ani w C7. Ogólnie polega to na tym że wywalam z płytki homelinka niepotrzebne elementy. Zostawiam tylko mikrostyki, diodę sygnalizacyjną i diody podświetlenia z układem zasilania podświetlenia. Później łącze mikrostyki z pilotem sterującym, podaję zasilanie do pilota z instalacji samochodu - z lampki. Mam taki układ w C6 od kilku lat i chodzi bezawaryjnie do tej chwili..... to samo wstawiłem do C7.
- Bart_d
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Daniel
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.2 TFSI 560KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Kolejna modyfikacja - A6 C7 2.0TDI ULTRA - Oolong Grey Met
Jak pisałem na początku, miałem zrezygnować z elektrycznej klapy bagażnika, ale że udało mi się kupić zestaw w przyzwoitej cenie, niezbędne kostki instalacji posiadałem w swoich zasobach, to jednak wykonałem tą modyfikację.
Dodatkowo uruchomiłem zamykanie z pilota i zamykanie po próbie fizycznego zamknięcia (jeżeli lekko opuszczę ręką klapę to uruchamia się elektryczne zamykanie).
Fajny i dość łatwy mod.
Dodatkowo uruchomiłem zamykanie z pilota i zamykanie po próbie fizycznego zamknięcia (jeżeli lekko opuszczę ręką klapę to uruchamia się elektryczne zamykanie).
Fajny i dość łatwy mod.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.