Najpierw bylo A4 ktore dosyc grubo pomodzilem jesli chodzi o audio, zawias, fele, body i wnetrze....
http://www.autocentrum.pl/awc/Nowak_zg/audi-a4-1996/
Nastepnie byla TT ktora oczywiscie tez zostala pomodzona i dalej ja mam
http://www.autocentrum.pl/awc/Nowak_zg/audi-tt-1999/
i
audi-tt-19-porsche-gleba-kw-v3-inox-car ... t27127.htm
po sprzedazy TT miala byc bmw e65 745i lub a8 d3 4.2
lecz trafila sie S6 sedan w takim stanie ze grzechem bylo by jej nie wziac.
Trafila sie w ten sposob ze ... nie byla nawet na sprzedaz.
Po 2 tygodniach meczenia kolegi zeby jednak mi ja sprzedal wreszcie sie zgodzil i stwierdzil ze kupi sobie rs6 lub e60 545i.
W ten oto meczacy dwutygodniowy sposob stalem sie posiadaczem swego rodzaju lekkiego unikatu .... S6 w manualu, w dodatku bez kagańca predkosci oraz odcinki obrotow.
Auto jezdzilo po niemczech i bylo do konca serwisowane, przebieg jest smiesznie niski udokumentowany ksiazkami i rachunkami doslownie za wszystko z serwisow. W dodatku sprawdzilem ja po VIN`ie i wszystkie te papiery sie potwierdzily.
Wyposażenie:
*Podsufitka alcantara kremowa
*Oryginalne Karbony
*Podgrzewana kierownica
*Pół kubełki RECARO w pelnej elektryce i czarnej skórze
*8 poduszek
*Kierownica z multifunkcja
*2 strefowy klimatronik
*Podgrzewane fotele
*Wszystkie szyby i lusterka w elektryce
*ESP
Mysle ze ten egzemplarz dlugo nie pozostanie seryjna eSa

Plany:
-Tylne lampy IN-PRO bialo czerwone diodowe - KUPIONE
-Kolo 19" prawdopodobnie z Rs6 c5 ( 19" 9j ET35 ) ( mam kupione oryginalne kola Sportec 19" 8.5j ET35 z audi RS4 b5 ale wole te z rs6 wiec sportec`i sa na sprzedaz )
-Grill przod rs6
-Zderzak przod rs6
-Progi rs6
-Listwy drzwiowe rs6
-Zderzak tyl rs6
-Owalne koncowki wydechow jak w rs6
-Spoilerek tylny z rs6
-RNS-E
-Delikatna gleba ( napewno nie na maxa w dol jak w tt :P )
-moze podsufitka czarna alcantara i do tego podgrzewana tylna kanapa oraz tylna roleta elektryczna i roletki do tylnych drzwi.
-Moze znowu sciema wszystkich szyb ... chociaz nie wiem czy znowu chce mi sie walczyc z miejscowa policja ( 11 razy sciagalem folie z przednich szyb .... ) - ZROBIONE
Fotki: