marcin85 pisze:Radek to jakie dalej mody w planach??chyba nie koniec czy coś z wnętrzem będziesz robił?? jedyne co ci brakuje z zewnątrz to chyba ori rs6 heble no ale zakupiłeś właśnie jakbyś szukał do mam namiary do kolesia który by załatwił pewne w ogóle koleś siedzi w temacie rs-ów to mógłby coś podpowiedzieć ewentualnie jakaś wymiana z dopłatą pewnie też by wchodziła w grę pozdro i czekam na zdjęcia
Powiem Ci ze te co teraz mam sa rewelacyjne gdyz ostatecznie do tych nawiercanych zimmermanów kupiłem klocki ferodo i ten zestaw jest swietny a nie upalam tego auta tylko uzytkuje je lansowo poprostu szkoda mi by go było od tego mam ze znajomym kupiona S4 na turbinach K04 , wiekszym colerze , wtryskach , wydechu i mapie wykrecona na 379 PS / ponizej 4 do 100km/h wiec nie ma sensu ladowac kasy w heble od RS do esy

co do planow to juz koncze ma byc shadow plus fele od RS lub... te co na zdj.jednak mój kult niemckiej szkoly ciagnie mnie do takich felg jak ponizej bo pod taki projektem bym sie najchetniej podpisał

. Srodek ... plany byly na srodek od nowej RS6 , Kiere i RNS-E ale nie bede tego robil gdyz nikt mi nie zaplaci 12tyś za te gadzety

a mi sie ori srodek esy bardzo podoba wiec zostanie

pozdro

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
< Nigdy nie jedż szybciej ..
.. niż Twój anioł stróż potrafi latać >