[s6 c5] RS6 LOOK 4.2 S zdj.str 22 / Filmik SOUND str.23
-
- Forum Audi A6 / A7
musze poswiecic wiecej czasu chyba na posty a ostatnio nie mam chwili wytchnienia bo tam jest jakas minimalna iloscSANT0 pisze:Spoko tak mi wpadło do głowy bo jeden od nas to robił i wyszło ładnie.Te fele też są fajne kozacka furka.
Kiedy na kalendarz startujesz?

ps.jak leniuchowanie

< Nigdy nie jedż szybciej ..
.. niż Twój anioł stróż potrafi latać >
-
- Forum Audi A6 / A7
Robtoy pisze:Wobec tego mam jeszcze jedno pytanko czy duzo roboty byloby gdybym chcial samemu taki spoilerek zamontowac? :mrgreen:
I czy moglbym prosic wiecej fotek tego spoilerka z roznych profili? :mrgreen:
oki zrobie fotki ale z tego co kojaze SANTO ma na swoim profilu tez dokladne z bliska zaraz po montazu

roboty troszke jest ale nie ma tragedii gorzej z dostepnoscia ori RS6 bo na allegro to sa same laminaty a wiadomo ile one sa warte musialbys poszukac z jakiejs rozbitej rski

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
dzieki czekam na foty
co do ,,alegro,, to ja nigdy jeszcze nic niezakupilem z tamtad bo raz ze niemam zufania i 2mieszkam w skandynawii i raczej chyba bylby problem z dostawa.Wiec jedyna opcja dlamnie to serwis audi,drogo ale nowka i z pewnego zrodla i odrazu w moim kolorku
Tylko przydaly by mi sie instrukcje jak to zamontowac poprawnie bez jakiejs obsowy

co do ,,alegro,, to ja nigdy jeszcze nic niezakupilem z tamtad bo raz ze niemam zufania i 2mieszkam w skandynawii i raczej chyba bylby problem z dostawa.Wiec jedyna opcja dlamnie to serwis audi,drogo ale nowka i z pewnego zrodla i odrazu w moim kolorku

Tylko przydaly by mi sie instrukcje jak to zamontowac poprawnie bez jakiejs obsowy
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
No w końcu dzieje się naprawdę auto wygląda rewelacyjnie , śledzę twój temat od początku poprzednie wozidło też oglądałem było zajebiste ale to od początku coraz lepsze cały czas jak dla mnie idzie w idealnym kierunku nie wiem czym jeszcze możesz nas zaskoczyć ale powiem szczerze że tak samo myślałem jak oglądałem pierwsze zdjęcia tej bestii a teraz myślę jak się grubo myliłem mogę tylko dodać więcej zdjęć!!!!!!!!! napatrzeć się nie mogę ostatnie z sesji na myjce zagościło na pulpicie po prostu masakra tak dobrze to wygląda życzę bezawaryjności
ÂŚliczne auto doinwestowane i wogle lux.Tylko co z tego auta ze ma kawał silnika duzo mocy jest szybkie jak tym jechac sie nie da normalnie.Jak by mi przyszło na co dzień jeździc takim niskim autem to by mnie kur...ica chyba wzieła.Nie wiem jak sobie dajesz rade
U mnie na wschodzie a mieszkam na samej granicy z ruskimi ..I tu uwaga na kaczora nie głosowała moja rodzina
to byś tu na pierwszym rondzie zostawił nakładki na progi a zanim byś przejechał miasto miał bys do wymiany układ wydechowy zawieszenie brak fabrycznej konserwacji podwozia:) Ale za to byś miał buteleczke melisy ,nerwosolu,i skierowanie do psycho-analityka hehe.
Auto kosa ale nadal sie zastanawiam jak tym jeździc szybko sie nie da bo cos sie urwie

Auto kosa ale nadal sie zastanawiam jak tym jeździc szybko sie nie da bo cos sie urwie

-
- Forum Audi A6 / A7
hehemarcin85 pisze:No w końcu dzieje się naprawdę auto wygląda rewelacyjnie , śledzę twój temat od początku poprzednie wozidło też oglądałem było zajebiste ale to od początku coraz lepsze cały czas jak dla mnie idzie w idealnym kierunku nie wiem czym jeszcze możesz nas zaskoczyć ale powiem szczerze że tak samo myślałem jak oglądałem pierwsze zdjęcia tej bestii a teraz myślę jak się grubo myliłem mogę tylko dodać więcej zdjęć!!!!!!!!! napatrzeć się nie mogę ostatnie z sesji na myjce zagościło na pulpicie po prostu masakra tak dobrze to wygląda życzę bezawaryjności

[ Dodano: 2010-07-14, 16:54 ]
naszczescie w okolicach tczewa , gdańska i trójmiasta a tu najczesciej sie poruszam sa jeszcze drogi ktorymi mozna spokojnie smigacPatryś pisze:ÂŚliczne auto doinwestowane i wogle lux.Tylko co z tego auta ze ma kawał silnika duzo mocy jest szybkie jak tym jechac sie nie da normalnie.Jak by mi przyszło na co dzień jeździc takim niskim autem to by mnie kur...ica chyba wzieła.Nie wiem jak sobie dajesz radeU mnie na wschodzie a mieszkam na samej granicy z ruskimi ..I tu uwaga na kaczora nie głosowała moja rodzina
to byś tu na pierwszym rondzie zostawił nakładki na progi a zanim byś przejechał miasto miał bys do wymiany układ wydechowy zawieszenie brak fabrycznej konserwacji podwozia:) Ale za to byś miał buteleczke melisy ,nerwosolu,i skierowanie do psycho-analityka hehe.