eeeehhh
:evil:
[ Dodano: 2010-05-16, 19:19 ]
duzy fart ze masz taka fure,naprawde konkretny okaz,prawdziwa ska.

Santo Ty jeszcze bywasz na gadu hehSANT0 pisze:Wow mega kozak miło się patrzy na takie zadbane pomodzone auto
Te felgi byly piekne ale nie do eski nie do tego stylu one byly w typowym stylu lans a to na zywo esie nie pasowalo hehemarcin85 pisze:O faken mać zdjąłeś mnie tym zdjęciem a propo klamek jak dla mnie na mega plus sam też bym założył ale to jest po prostu inny gust no to czekam na następne zdjęcia szkoda jak dla mnie jest to tylko i wyłącznie moje zdanie że nie masz felg z pierwszych zdjęć jak dla mnie ideał nie znalazłem na całym forum piękniejszego auta mój ideał dwoma słowami hyhy ale znowu kłania się gust nie ma co dyskutować a tak nawiasem mówiąc jakie to były felgi?? jaki producent i wymiary itd??
Czekam narazie caly czas ale jest nadzieja kumpla wypuscili juz do domu (lezal w szpitalu) ma pare dni odpoczac i zabiera sie za pomalowanie wiec koniec przyszlego tyg powinienem juz wszytsko miec :mrgreen:marcin85 pisze:Jak tam w twoim temacie Radek?? coś się dzieje jakieś postępyzapodaj cokolwiek pomalowane zderzaki?? jak z progami?? ruszyło się coś??