Do tej pory jeździłem A4 B5 2.8 quattro, sprzedałem 2 tygodnie temu i przywiozłem z pod Frankfurtu ten S6 C5 z 2002r.
Z wyposażenia nawet bogaty, solar dach, webasto + pilot, podgrzewanie kierownicy itp...
Obecnie wygląda tak jak poniżej (oczywiście na żywo 100 razy lepiej

Jak przerejestruje będę coś kombinować dalej z wyglądem.
Mam odrazu kilka pytań do klubowiczów:
1. Posiadam halogeny xenonowe (zapewne chińskie podróbki, bo światło jest nierealnie jasne/niebieskie i lewa strona potrafi czasem się nie włączyć/migać). Czy są jakieś godne polecenia zestawy HID do halogenów (made in EU?)
2. Jak przyjechałem do Polski i zalałem potwora na shellu 95 (zwykly) pojawił mi się check engine. Czy możliwe że muszę lać PB98 tak jak pisze w instrukcji?
3. Mam książkę serwisową, ale w niej jedynie są znaczki typu: xxx 30.000km [x - zrobione] [ ], 60.000km, 90.000km itd... Natomiast nigdzie nie widzę aby pisało dokładnie co było robione (kiedy wymieniony rozrząd i co ile wymieniać?
4. Olej - według ksiązki właściciel jeździł tak co 25-30kkm do serwisu. Do tej pory w mojej A4 zmieniałem olej co 10kkm. Co ile wymienia się olej? Mam niby coś takiego jak "LongLife" - jest co coś z tym związane i co to oznacza?
z góry wielkie dzięki