Te gorne diody sa jeszcze w Mesiach i BMW,daje to fajny efekt.Ja tam lubie nocny klimat w moim Audi.Smigam zawsze z lampkami w srodku ustawionymi na max.
Swedish Audi pisze:Te gorne diody sa jeszcze w Mesiach i BMW,daje to fajny efekt.Ja tam lubie nocny klimat w moim Audi.Smigam zawsze z lampkami w srodku ustawionymi na max.
i chyba w skodzie superb, ale łba nie dam sobie uciąć.. jakos widzi mi sie to auto:)
Swedish Audi pisze:Te gorne diody sa jeszcze w Mesiach i BMW,daje to fajny efekt.Ja tam lubie nocny klimat w moim Audi.Smigam zawsze z lampkami w srodku ustawionymi na max.
Ja mam pewien niedosyt i myślę nad wzmocnieniem promienia świetlnego
pierwszy post uaktualniony o nowe foty, a czy to multi czy tip to sam nie wiem, wiem juz ze silnik BFC po kompletnym remoncie, a jeszcze mam skrot GWD jakis po rozkodowaniu vin. przy przyspieszaniu i zmianie biegu obroty jednak chyba maleja, ale sprawdze to jak w koncu zmienie vakupompke
pozdr
Mi osobiscie bardzo sie podoba oswietlenie w Audi i robilem nim trasy po ponad 20h i sie nie meczylem o dziwo, bo mam astygmatyzm i np. strasznie mnie raza swiatla samochodow jadacych z naprzeciwka. Fajny furacz. Gratulacje i szerokosci.