Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[a6 c5 1.8t] mozecie ponownie oceniac srebrna strzałe

Prezentacja w/w aut.
Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Motostacja
Rocznik: 2004
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.7TDI 163KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel

Post autor: Motostacja pl » 27 lis 2008, 00:01

binek4231 pisze:RomanS, a w co bys ty doposażył tak jak biszesz standard fabryczny jedynie jest tam 8 poduszek niewiem czy one sa w standardzie ale takto to standard a przebieg tak jak piszecie jest super jak wsiadłem to nowoscia w sumie jeszcze pachniało w aucie pozdrawiam
No wiesz, doposażył bym w to co większość A6 ma, czyli np. navi, tv, może DVD, skórę, chyba że jest bo tego na zdjęciach nie widać, parktronik .... może jeszcze jakiś bajer.
Poważnie. I poważnie to zazdrościć można przebiegu.

Poddałeś auto ocenie forumowiczów to każdy patrzy i co widzi ? No właśnie chciałoby się podziwiać coś co właściciel stworzył urokliwego a u Ciebie Audi jakich tysiące wyjechało z fabryki. To co mam napisać, że piekne bo w zyciu Audi nie widziałem, czy jak :?: :mrgreen:
Części samochodowe online - Motostacja pl

binek4231
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: binek4231 » 27 lis 2008, 16:53

RomanS, nad dvd i tv mysle ale niewiem kiedy to nastąpi skóry nielubie wiedz niebedzie w tym aucie a pozatym czym więcej bajerów tym więcej do psucia to auto spełnia wymagania moje poza tymi dodatkami co napisałem i szybami przyciemnionymi ale to juz zrobione no i oczywiscie wieksze fele beda pozdrawiam

Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Motostacja
Rocznik: 2004
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.7TDI 163KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel

Post autor: Motostacja pl » 27 lis 2008, 19:04

binek4231, tak czytam teraz jeszcze raz to co napisałem wcześniej i myślę, że mogłes dojść do wniosku, że się czepiam czy coś w tym stylu. Uczciwie powiem, że nie miałem takich intencji, tylko tak jakoś trochę to zabrzmiało ;-)
Oczywiście co do wyposażenia to nie jest sztuką władować wszystko co tylko się da bo wyjdzie choinka. Poza tym różni ludzie różne rzeczy lubią i różne mają gusta ;-), a to Ty masz się czuć dobrze w swoim aucie.
Ja osobiście pewne rzeczy juz w aucie zastałem i skóry np. też nie szukałem ale już była, to jest. Inna sprawa, że w kilkuletnich Audi skórzane siedzenia jeszcze jakoś wyglądają, ale materiałowe spotykałem bardzo zmechacone. A weluru jakoś jeszcze chyba nie widziałem wcale, dziwne w porównaniu np z Passatem B5, gdzie chyba połowa aut ma welur. Obawiałem się skór ze względu na lato i temperaturę, ale po pierwszym lecie jestem pozytywnie zdziwiony :lol:
Części samochodowe online - Motostacja pl

binek4231
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: binek4231 » 27 lis 2008, 20:54

wiesz jak by mi sie trafiło w skórze to terz niemówie napewno bym wzioł jak by mi sie autko podobało jasli bedziesz dbał o skóre to bedziesz miał na lata pozdrawiam

MISIEK_A6

Post autor: MISIEK_A6 » 28 lis 2008, 13:06

binek4231, Jak juz wczesniej pisałem Audiczka Piękna :mrgreen:

binek4231, Podzielam Twoje zdanie ze skórka... Nie wymagam by była bo wole Welurek (cieplutki miekki) :mrgreen: Jednak by mi sie trafiła okazja ze skóra to na pewno bym też wziął z przyjemnością... Piękne autko gratuluje <brawo2>

Pozatym RomanS może byś pokazał swoją Audiczke? Zjerzadzasz binek4231 ,że ma normalne auto takie jak wyjeżdza z fabryki, że nie ma jakiegos mega wyposażenia jak cytuje "w więszkości A6" Więc pokaż i pochwal sie nam co Ty masz...(przejrzałem wszystkie A6 C5 i nie widziałem postu Twojego autorstwa) Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja