incognio, u mnie decyzj o malowaniu podjałem nie ze wzgledu na to ze felgi wydaja sie mneijsze... u mnie chodziło o to ze koła ładnie prezentowały sie tylko w słoneczny dzień... jak robiła sie szarówka, nie mówiac juz o nocy, koła wygladały jak zwykla czarna stal... zupelnie nie było widac ze to duza felga 9j 19"
[A6 C5 4.2] Monster garage - Welcome to my world ...od 3 str
- posti
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A4 B7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
smoke, felgi zostały pomalowane specjalnym sprayem do felg, a nastepnie został połozony klar z duząilościa utwardzacza... natomiast wczesniej kolor czarny mat był zrobiony proszkowo wiec mysle ze wszytsko bedzie ok 
incognio, u mnie decyzj o malowaniu podjałem nie ze wzgledu na to ze felgi wydaja sie mneijsze... u mnie chodziło o to ze koła ładnie prezentowały sie tylko w słoneczny dzień... jak robiła sie szarówka, nie mówiac juz o nocy, koła wygladały jak zwykla czarna stal... zupelnie nie było widac ze to duza felga 9j 19"![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
incognio, u mnie decyzj o malowaniu podjałem nie ze wzgledu na to ze felgi wydaja sie mneijsze... u mnie chodziło o to ze koła ładnie prezentowały sie tylko w słoneczny dzień... jak robiła sie szarówka, nie mówiac juz o nocy, koła wygladały jak zwykla czarna stal... zupelnie nie było widac ze to duza felga 9j 19"
MOC JEST NAŁOGIEM, TURBO PODSTAWA, NITRO ZABAWĄ...
-
SANT0
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Santos
- Rocznik: 2000
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Na chwilę obecną troche mam przestoju praca dom praca i chwilowo nie miałem czasu na auto ale już kilka ciekawych gratów przyszło dzisija do mnie do domu i będe niebawem informował co dalej.Na chwile obecną sa lusterka carbonowe.Czekam na trochę wiecej wolnego czasu.
Nigdy nie jeżdze szybciej niż widzę...
-
yogibear1
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Paweł
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
santo szaleje santo szaleje
[ Dodano: 2010-04-17, 23:07 ]
powiem tak.jestes
pionierem.nikt chyba sie jeszcze nie bawił w takie lusterka.
o r y g i n a l no ś ć :!:
[ Dodano: 2010-04-17, 23:07 ]
powiem tak.jestes
o r y g i n a l no ś ć :!:
"Jestem nieuczciwy i możesz uczciwie liczyć na moją nieuczciwość. To uczciwi są nieprzewidywalni, zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie... głupiego..."
Cpt. Jack Sparrow
Cpt. Jack Sparrow
-
SANT0
- Forum Audi A6 / A7

Fajnie że się podoba pracy trochę jest przy lustrach ale efekt powiem szczerze i mnie mile zaskoczył się zastanawiam czy maski i dachu tak nie zrobić
A tu lampeczki po kompleksowej regeneracji tzn odnowa odbłyśników wszystkich łącznie z tymi małymi za soczewką xenonów i polerowane klosze plus mały detal czarne środki.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
No i najnowsze dzieło narazie jeden ten dolny bo z górnym trochę wiecej zabawy ze względu na znaczek Audi
a te boczne prawdopodobnie będą wzbogacone o światła diodowe do jazdy dziennej czas pokaże.![Obrazek]()
A tu lampeczki po kompleksowej regeneracji tzn odnowa odbłyśników wszystkich łącznie z tymi małymi za soczewką xenonów i polerowane klosze plus mały detal czarne środki.

No i najnowsze dzieło narazie jeden ten dolny bo z górnym trochę wiecej zabawy ze względu na znaczek Audi
a te boczne prawdopodobnie będą wzbogacone o światła diodowe do jazdy dziennej czas pokaże.

-
SANT0
- Forum Audi A6 / A7

Hmm tak się właśnie zastanawiam jak Ci to opisać bo to łatwe nie jest.Najpierw to trzeba nabyć taką siatkę potem powycinać stare elementy grila a potem ponacinać prostopadle do płaszczyzny tego gril miejsca w które wejdą żeberka siatki najlepiej zostawić zapasu w koło ramki około 5 mm a potem po dopasowaniu zgrzać wystające elementy siatki i rantu grila palnikiem gazowym.Wpadłem jeszcze na prostszy sposób zrobienia tego grila.Ale napiszę o tym dopiero jak coś z tego wyjdzie.