Moje BiTurbo:)
- giganteusz
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Rafał
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2012
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
to dobrze dyfuzor nie wyglada dobrze :D , nie ma sie czego bac dobrze przyciety zderzak z ładnymi koncówkami wyglada o niebo lepiej niz z ori fajkami je trzeba uciac:)zumak pisze:mój znajomy powiedział ze sobie poradzi ze zderzakiem, jak tylko bede w PL to kupuje te końcówki tylko na pewno bez dyfuzora
wdzieliście może mój temat gdzie opisywałem problemy z brakiem mocy,
no i w końcu w styczniu udało się ogarnąć auto (wymieniony kompletny rozrząd, przepływomierz, ic, uszczelki pod klawiaturami simeringi na wałkach, N75 itp) i autko odzyskało moc ale niestety długo się nie nacieszyłem bo padły turbiny
ale turbo juz założone i gwint tez i jeÂździ fajnie podobno ale kurde na razie jestem za granica i nie sprawdzałem osobiście jak to wszystko wygląda:)
a co do felg to popularne s-line polakierowane na czarny mat albo połmat:)
no i w końcu w styczniu udało się ogarnąć auto (wymieniony kompletny rozrząd, przepływomierz, ic, uszczelki pod klawiaturami simeringi na wałkach, N75 itp) i autko odzyskało moc ale niestety długo się nie nacieszyłem bo padły turbiny
ale turbo juz założone i gwint tez i jeÂździ fajnie podobno ale kurde na razie jestem za granica i nie sprawdzałem osobiście jak to wszystko wygląda:)
a co do felg to popularne s-line polakierowane na czarny mat albo połmat:)