Coraz więcej forumowiczów posiada granatowe szósteczki. Kolorek karoserii oraz wnętrza jak u mnie. Pomaluj dokładki, przyciemnij szybki, może delitanie obniż (choć ja niestety tego nie zrobię, bo mieszkam we Włocławku - dziurawku i będzie igiełka.
Dodatkowo może lampy in-pro.
Powodzenia na drodze życzę.
Fajna sztuka taka w sam raz do zmian..... :mrgreen: Trochę popracuj nad wyglądem i będzie super. No i fotki lepiej wychodzą jak auto jest umyte :-P Ale jak będziesz coś zmieniał to dawaj foty chętnie będziemy obserwować zmiany ....mam nazieję na lepsze
smoke, Autko było umyte :-P tylko jechałem boczna drogą nad san no i troszeczke zakurzyło :lol:
nastepne zdjecia beda lepsze
Mysle zmienic lampy tylko nie wiem na jakie bo te moje to sa juz troche nie teges
Na glebe nie mam na co liczyc bo dziury ale i tak jest troche nisko,
Felgi 17'' OZ swieżo po malowaniu i prostowaniu. 8-)
Według was co mogło by jeszcze ulec zmianie
Kumpel ma do sprzedania lampy takie jak niżej jak myslicie spoko czy :-? (za400zł)
ÂŁadny samochód- gratuluje zakupu a i silnik TDI- miód. Co do tych lamp to w sumie cena atrakcyjna pod warunkiem ze nie są nic zniszczone tylko że czytając forum już nie raz się natknąłem na post w którym pisze że nie ma to jak lampa oryginalna. Niektórzy z forumowiczów po kupnie innych przednich lamp po kilku tygodniach wracają do oryginalnych. Ale wybór należy do Ciebie. ÂŻycze powodzenia w modach.
Zniszczone nie sa bo widziałem . były załozone juz do takiej A6 ale gosciu sciagnał bo mu sie nie podobały . A moje przednie juz troche zmatowiały góra i juz tak nie jaży :-?