bez przesady, akurat za bixenon ma sporą cenę.U Kolegi PISI z forum możesz zakupić w super cenie Bixenony
aby nie robić OT. Auto prezentuje się zacnie, oby się sprawowała należycie

moze znajdziesz czasgsmfon pisze:Na zloty moge czasem jechać gdy będe miał czas opolskie/śląskie
![]()
I tak na chwilę obecną nie mogę takiego wydatku robićPisi pisze:Nie przesadzajtruckman pisze:Cytat: U Kolegi PISI z forum możesz zakupić w super cenie Bixenony bez przesady, akurat za bixenon ma sporą cenę.
Nooo stary gratuluję. Wygląda bardzo ładnie, fotele recaro dla mnie to szczyt finezji i nawet bardziej od moich mi się podobają. Co do spalania, to jak najbardziej właściwe. Mnie może ciut mniej pali, ale niewiele. Po mieście w lecie powinno być między 12-13. Pytałeś o zdjęcie auta jasnego z klubową naklejką, wstawiłem Ci fotkę swojego w odpowiednim temacie.gsmfon pisze:To tak, wcześniej poruszałem się A6 C4 2.5TDi 115KM, jeszcze jest no ale trzeba sprzedać. Wiec przyszedł czas zmienić samochód, a ze C5 pokochałem tak wiec tego szukałem, ogólnie szukałem autka z kodem silnika zaczynającego sie na "B" ale jednak padło na AKE z powodu dużego doinwestowania i wielkiego zadbania. Tak więc padło na serce 2.5TDi AKE 180KM S-line (wiem że zaraz ktoś wyskoczy z hasłem "w c5 nie było s-line")
Zakupiony wczoraj, tak więc jeszcze nic nie zdążyłem zrobić
Jedyne co mnie boli to spalanieNo ale musi łykać (komputer po 1 dniu pokazuje 10,5 litra gdzie autostrada to max 130 xD)