Moja piękna księzniczka...
No jedyne co da radę zrobić to wymiana albo naprawa za kilka setek... Ja narazie nie będę w to inwestował bo wszystko widzę czy zimno czy ciepło:-) Górna część włącza się z radiem:-)
Ale mam prośbę, czy mógłbyś nargać filmik jak przyspiesza Twoje auto? Tzn tel/cam skierowany na licznik. Bo sam juz nie wiem czy moje się muli czy mam za duże wymagania???
Jak coś zapraszam na GG 9566675 pisz choćbym był niedostępny:-)
Ale mam prośbę, czy mógłbyś nargać filmik jak przyspiesza Twoje auto? Tzn tel/cam skierowany na licznik. Bo sam juz nie wiem czy moje się muli czy mam za duże wymagania???
Jak coś zapraszam na GG 9566675 pisz choćbym był niedostępny:-)
Musiał byś zaznaczyć o co dokładnie chodzi... Bo nie wiem... Auto na 1000000% to samo bo każdy ślad jest taki sam:-)
[ Dodano: 2008-08-30, 17:09 ]
Patrzę patrze i nadal nie widzę... Chodzi o licznik co nie? No jest taki sam... Chyba że mówisz o FISie? Ale fis w nim był zawsze i jest na tamtym foto też...
[ Dodano: 2008-08-30, 17:09 ]
Patrzę patrze i nadal nie widzę... Chodzi o licznik co nie? No jest taki sam... Chyba że mówisz o FISie? Ale fis w nim był zawsze i jest na tamtym foto też...
-
- Forum Audi A6 / A7
Panowie, nie ma co sie kłucić , niestety- sorry Qris- ale chłopaki mają rację-To sa dwa różne auta albo mialo wymienione zegary przed sprzadaniem... Foto które dałeś ty ma czerwone zegary (cale czrwone) a te od typa od ktorego kupiłeś ma na focie zegary po lifcie (cyfry mają błękitne podświetlenie) ...
[ Dodano: 2008-12-12, 19:23 ]
jednak jak sie przyjrzycie wszyscy- to nie sa to zegary po lifcie , bo nowsze maja cyfrowy zegar z datą po lewej u dołu a na tych widac wskazówki zegarka...więc może tak zdjecie jest zrobione ze jest jedynie takie złudzenie na cyfrach ... miłego rozkminiania ... bless
[ Dodano: 2008-12-12, 19:23 ]
jednak jak sie przyjrzycie wszyscy- to nie sa to zegary po lifcie , bo nowsze maja cyfrowy zegar z datą po lewej u dołu a na tych widac wskazówki zegarka...więc może tak zdjecie jest zrobione ze jest jedynie takie złudzenie na cyfrach ... miłego rozkminiania ... bless
Cztery Kółka, Jak Cztery Żywioły. Piękno Tej Ziemi 
One LoVe - Jah Reggae Rastafari

One LoVe - Jah Reggae Rastafari
No oczywiście facet przełożył tablice rejestracyjne zbił 2 światła z tyłu i założył pękniętą blendę tylko po to by zrobić to foto. Gdybyś czytał uważnie to zauważył byś że na liczniku jest zegar analogowy a one nie miały białego podświetlania a także to że nie ma daszka przeciwsłonecznego. Aktualnie już mam ten daszek i zdjełem to coś z kierałki. Aha od felg mam obtarte nadkola i nie chce czegoś takiego to katowanie zawiechy