Pomyślałem,że skoro w końcu zarejestrowałem się do klubu to i Foty zamontuje, w sumie to z ich powodu tak zwlekałem ...
Szczerze, to niewiem co by tu za wiele opowiadać ... Od kiedy pamiętam, czyli od 12 roku życia ujeżdzam różne bryczki, obudziłem się jednego pięknego dzionka no i w głowce mej, pod tą owłosioną kopułą zakręciła sie myśl, że to dziś. Myśl nie dawała mi żyć, spać i jeść, myśl o tym, że po okolo 13 latach ujeżdzania cudzych aut nadszedł czas aby dorosnąć i zakupić coś własnego ... Taa Daa : Here she is

Przybycie nowej miłości wywołało lekkie drgawki i niepokój w sercu terażniejszej ... ale przecież Meżczyzna jet obiektem idealnym i w swym ogromnym sercu znajdzie zawsze miejsce dla dwóch pięknych "niewiast"

Więc może kilka szczegółów o piękności tej zdradze. Chociaż domyślam się, że większośćz klubowiczów zna te autka na wskroś...
Jest to wersja 1.9 tdi jak w temacie, żadnych modyfikacji wewnetrznych nie przeszła i najprawdopodobniej nie przejdzie, przynajmniej nie pod moją ręką.
Jeśli chodzi o wyposażenie to nie ma szału, wydaje mi się, ze mieści się w standardzie:
1.9tdi, 130bhp, pełna elektryka, alarm, tempomat, klimatronic,
Jeśli chodzi o plany to miałbym kilka(delikatna lotka na tył,wymiana obrecz na 18" walce jednak chyba bez ingerencji w zawieszenie,napewno wymiana oryginalnego radia na cos lepiej cykającego z nowszą technologią, wymiana nagłośnienia(brak bose:( ) no i zastanawiam sie nad wymianą tylnych lamp oraz montażem HID-ów), ale to jeszcze zobaczymy, napewno bede uaktualniał wszelkie zmiany w tym poście.
OK, bo szaleńtwem jest wyduszać z siebie tak wiele na jeden raz, nie uważacie, nie bede miał co póżniej zamieszczać w postach .
Pozdrowienia Wielkie
Czekam Jedynie na Komentarze ... PeAcE
(17-03-09)
i stało sie, w końcu niunia odebrana , lekko zmieniona

Generalnie pomalowane zostały zderzaki na nowo w całości tym razem oraz progi, doklejona lotka na "pOOpci" , wymienione pozycje na ledy (posłuchałem sie "Was") i zamontowałem takie które oswietlaja całą lampe a nie świecą "do przodu" no i zamontowałem z rana HID-y 6000K ( w końcu) ... efekt kolosalny ... pzdr