Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[1.9tdi] moJa Niunia ... Nowe Fotki :) Bless

Prezentacja w/w aut.
CWK S_L_A_Y
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[1.9tdi] moJa Niunia ... Nowe Fotki :) Bless

Post autor: CWK S_L_A_Y » 29 lis 2008, 23:29

witam.
Pomyślałem,że skoro w końcu zarejestrowałem się do klubu to i Foty zamontuje, w sumie to z ich powodu tak zwlekałem ...
Szczerze, to niewiem co by tu za wiele opowiadać ... Od kiedy pamiętam, czyli od 12 roku życia ujeżdzam różne bryczki, obudziłem się jednego pięknego dzionka no i w głowce mej, pod tą owłosioną kopułą zakręciła sie myśl, że to dziś. Myśl nie dawała mi żyć, spać i jeść, myśl o tym, że po okolo 13 latach ujeżdzania cudzych aut nadszedł czas aby dorosnąć i zakupić coś własnego ... Taa Daa : Here she is ;-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Przybycie nowej miłości wywołało lekkie drgawki i niepokój w sercu terażniejszej ... ale przecież Meżczyzna jet obiektem idealnym i w swym ogromnym sercu znajdzie zawsze miejsce dla dwóch pięknych "niewiast" :-)
Więc może kilka szczegółów o piękności tej zdradze. Chociaż domyślam się, że większośćz klubowiczów zna te autka na wskroś...

Jest to wersja 1.9 tdi jak w temacie, żadnych modyfikacji wewnetrznych nie przeszła i najprawdopodobniej nie przejdzie, przynajmniej nie pod moją ręką.
Jeśli chodzi o wyposażenie to nie ma szału, wydaje mi się, ze mieści się w standardzie:
1.9tdi, 130bhp, pełna elektryka, alarm, tempomat, klimatronic,
Jeśli chodzi o plany to miałbym kilka(delikatna lotka na tył,wymiana obrecz na 18" walce jednak chyba bez ingerencji w zawieszenie,napewno wymiana oryginalnego radia na cos lepiej cykającego z nowszą technologią, wymiana nagłośnienia(brak bose:( ) no i zastanawiam sie nad wymianą tylnych lamp oraz montażem HID-ów), ale to jeszcze zobaczymy, napewno bede uaktualniał wszelkie zmiany w tym poście.

OK, bo szaleńtwem jest wyduszać z siebie tak wiele na jeden raz, nie uważacie, nie bede miał co póżniej zamieszczać w postach .
Pozdrowienia Wielkie

Czekam Jedynie na Komentarze ... PeAcE

(17-03-09)
i stało sie, w końcu niunia odebrana , lekko zmieniona :) zadowolony jestem kosmicznie:) nie mam nic lepszego jak powiew świerzości :) pozdrawiam i czekam na oceny...Bless

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Generalnie pomalowane zostały zderzaki na nowo w całości tym razem oraz progi, doklejona lotka na "pOOpci" , wymienione pozycje na ledy (posłuchałem sie "Was") i zamontowałem takie które oswietlaja całą lampe a nie świecą "do przodu" no i zamontowałem z rana HID-y 6000K ( w końcu) ... efekt kolosalny ... pzdr <ok>
Ostatnio zmieniony 17 mar 2009, 19:04 przez CWK S_L_A_Y, łącznie zmieniany 5 razy.
Cztery Kółka, Jak Cztery Żywioły. Piękno Tej Ziemi :)

One LoVe - Jah Reggae Rastafari

magic1977
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Maciej
Rocznik: 1992
Moje auto: 80 B4
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.0 115KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: magic1977 » 30 lis 2008, 02:08

Witaj.
Więc poza tapicerką (kratka) autko bardzo ładne.
Aha i nie zgapiaj opisu :mrgreen: :mrgreen: -oto dowód --> viewtopic.php?t=3485
Pozdrawiam.

gość_

Post autor: gość_ » 30 lis 2008, 06:12

audiola ladna
jak zmienisz fele na 18" jakies ladne to autkood razu bedzie sie lepeij prezentowac a co do HID-ow to ja bym is enie zastanawial nawet ja zminilem u siebie i roznica jest potezna
nie przesadzaj jednak z barwa zaloz 4300 albo 6000 wiecej nie ma sensu bo widocznosc bedzie coraz gorsza
Radyjko wymien na jakies z czerwonym podswietleniem co by sie ladnie komponowalo z reszta na konsoli
na i koniecznie doaoj fotki pozniej jak autko wyglada po przerobkach
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Jaszczur-gl
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Jaszczur-gl » 30 lis 2008, 13:50

Ladniutka. Oczywiście kiera nie tam gdzie powinna ale to angielski szczegół :-P
co do HIDów to mam u siebie 6000k i świecą jak oryginał :mrgreen: więc warto. Lampki tylne też polecam bo efekt super. Jeszcze bym progi i listwy pomalował jak u mnie. Dobrze to wygląda :mrgreen:
Moja Srebrna Ślicznotka. Chip V-tech
Moja Była :(
Usunieto pkt 29 regulaminu

Awatar użytkownika
Jarecki
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Henryk
Rocznik: 1998
Moje auto: A6 C5
Silnik: 2.4 AGA 165KM
Napęd: Quattro
Kontakt:

Post autor: Jarecki » 30 lis 2008, 15:51

ładniutka Audi :mrgreen: :mrgreen:

CWK S_L_A_Y
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: CWK S_L_A_Y » 30 lis 2008, 16:26

Jaszczur-gl - przejrzałem tą twoją niunie i powiem ci , że pięknie sie prezentuje z pomalowanym dołem, napewno zastanowie się nad tym, jednak napewno nie przy zimie, może bliżej wiosny :)

Po za tym to dzieki za wpisy, co do "kratki" to - no Jest i nic z tym narazie nie zrobie, szukałem na początku czegoś ciekawego , zadbanego itd co było by wysadzone jasną skórką na przykład jednak ciężko strasnzie było, a w tej zakochałem sie jak ją zobaczyłem w garażu u typa i nie patrzyłem na kratki(chociaz szczerze to mi się podoba ta tapicera, wraz z listwami w środku wyglada idealnie kolorystycznie), poza tym byłem też lekko ogranizony finansowo, inaczej prędzej lub później znalazłby inną, ale nie żałuję ani pena wydanego na nią ..

Koła może po świętach ( w prezencie dla niej :-) ) a nad HID-ami się zastanawiam, ponieważ naczytałem się o jakiś dziwnych prawnych przepisach o nich mówiących i jestem zdezorientowany ... poza tym Autko generalnie lata po mieście lub oświetlonych autostradach i nie chodzi mi tak bardzo o jakość światła ...
No i temat Radia... ciężka sprawa sbędzie z czerwonym, gdyż upatrzyłem sobie takie cudo:
http://cgi.ebay.co.uk/PIONEER-DEH-P7000 ... 240%3A1318

inny model który miał czerwone podświetlanie jakoś mi do końca nie podszedł (brak USB i upadający panel bez mechanizmu) , jednak czekam, czekam - może któryś z kolegów miałby jakieś sugestie ... myśle o cenie do ÂŁ200 .

Strzała Panowie i Panie
Bless

[ Dodano: 2008-11-30, 15:36 ]
sorry, jeszcze jedno :
magic1977 - Sorry, nie widzialem tego tematu wcześniej, tak przyszło mi do głowy więc tak napisałem ... PeAcE

MISIEK_A6

Post autor: MISIEK_A6 » 30 lis 2008, 19:30

Pikne autko <ok>

magic1977
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: magic1977 » 30 lis 2008, 20:49

CWK S_L_A_Y pisze:sorry, jeszcze jedno :
magic1977 - Sorry, nie widzialem tego tematu wcześniej, tak przyszło mi do głowy więc tak napisałem ... PeAcE
Luzik,widać mamy podobne zdanie o marce Audi.Jakiś czas temu też się zastanawiałem nad wymianą radyjka.Głównie chodzi mi o to by było Mp3.Jest to jednak duża wygoda zapodać jedną płytke ze 150-cioma kawałkami a nie 6 po około 15.Ale narazie zostało ori może w przyszłości to sie zmieni.Pozdrawiam i niech Ci służy Twoja niunia <ok>

CWK S_L_A_Y
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: CWK S_L_A_Y » 30 lis 2008, 21:30

tu masz racje, świętą rację ... MP3 to wielkie ułatwienie, zastanawiałem sie również nad dvd z małym wyswietlaczem, w stylu JVC nowych modeli camelleon , jednak doszedłem do wniosku, że przecież nie będe jeżdził i oglądał filmów. Tak więc narazie wstrzymuje się z zakupem , poczekam może z tydzień, a może któryś z kolegów audimaniaków pomoże i doradzi z jakimś ciekawym modelem.
miłego

[ Dodano: 2008-11-30, 20:41 ]
Chłopaki - a powiedzcie mi jak to jest z tymi HID-ami , nie ma żadnych jazd podczas przeglądów w PL, czy MOT w UK?? to mnie drażni najbardziej ... i odtrąca

magic1977
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: magic1977 » 03 gru 2008, 21:52

CWK S_L_A_Y pisze:[ Dodano: 2008-11-30, 20:41 ]
Chłopaki - a powiedzcie mi jak to jest z tymi HID-ami , nie ma żadnych jazd podczas przeglądów w PL, czy MOT w UK?? to mnie drażni najbardziej ... i odtrąca
Nie wiem jak z HID-ami ale w UK z tymi przeglądami to wiesz,różnie.Ja byłem jakiś miesiąc temu.Założone nowe oponki,a oni mi wpisali,że zużycie bieżnika minimalnie ponad dopuszczalną norme :shock: W miejsce śrub mocujących tablice rej. mam wstawione diody,z tyłu i z przodu,nawet tego nie zauważyli :mrgreen:

CWK S_L_A_Y
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: CWK S_L_A_Y » 21 kwie 2009, 22:30

czy zmiany są opłacalne?? pozdrawiam

od dzis latam nowym cackiem, ale tylko gdy nie jestem w potrzebie "ujezdzania" niuni ...
http://www.nitrotek.co.uk/9HP-6528.htm

magic1977
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: magic1977 » 19 lip 2009, 17:51

Fajna jak juz wyżej pisałem,ale na żywo to dopiero się prezentuje rewelacyjnie,oraz na zwiastunie <ok>
Pozdro.

Swedish Audi

Post autor: Swedish Audi » 19 lip 2009, 21:09

Super autko.Jesli mozna spytac o lotke na pupie to z kad i za ile?

magic1977
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: magic1977 » 20 lip 2009, 23:18

Swedish Audi pisze:Jesli mozna spytac o lotke na pupie to z kad i za ile?
Też miałem właśnie pytać,CWK S_L_A_Y, rzuć jakimś linkiem <ok>

william ( usuniĂŞty )

Post autor: william ( usuniĂŞty ) » 22 lip 2009, 23:38

hehe widze ze sie spodobala lotka tak jak i mnie daj linka gdzie kupiłeś :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja