Moja Milosc :-)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciej
- Rocznik: 1992
- Moje auto: 80 B4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Prócz krateczki śliczne autko,a jazda po angielskiej stronie strasznie brzmi dopuki sie nie spróbuje.W polsce masakra,trzeba zapomnieć o wyprzedzaniu,ciężko z prawej strony poprawnie ocenić sytuacje przed nami,ale po europie jezdzi sie super.Z niecierpliwościa więc czekam na autostrady :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdro.
Pozdro.
-
- Forum Audi A6 / A7
dobry furacz, środek jak u mnie ... wiecie- jak to moja mama mówi " nie ma Się co sie lubi, to się lubi co się ma" ... hehe... i racja napewno w tym jest ... ale przy zmianie napewno bedzie skOOrka, przynajmnije u mnie.
a jazda fajna, ja tam uwielbiam latać po lewej stronie ... na początku może bywały błedy ale kwestia chwili ... Najciekawiej sie lata miteraz Vanem- mam reczny przy drzwiach po rpawej w RELAY-u ... dobrze wślizguję sie w krzyżówki małe na deszczu - polecam
dobra frajda...czekam na śnieg w Anglii
elOOnio
a jazda fajna, ja tam uwielbiam latać po lewej stronie ... na początku może bywały błedy ale kwestia chwili ... Najciekawiej sie lata miteraz Vanem- mam reczny przy drzwiach po rpawej w RELAY-u ... dobrze wślizguję sie w krzyżówki małe na deszczu - polecam

Cztery Kółka, Jak Cztery Żywioły. Piękno Tej Ziemi 
One LoVe - Jah Reggae Rastafari

-
- Forum Audi A6 / A7
noralnie, ogOOlnie to polecam każdemu jazde w śniegu- sam To uwielbiam ... ale z głową oczywiście bo wtedy o krakse nie trudno- jak wiadomo...Więc prędkości nie zbyt wielkie... osobiście, wole ujeżdzać służbowy samochód w hardcorze, niż swój ... niegdyś zap*******ło sie starszych ... teraz mam jakiś wiekszy szacunek do pojazdów (najbliższych i swojego) i poprostu szkoda mi
Wiec puki co Relay :!: :mrgreen: :lol: ,a w przyszłości zobaczymy :mrgreen: :mrgreen: 

Cztery Kółka, Jak Cztery Żywioły. Piękno Tej Ziemi