Zobacz pare postow wyzej, a znajdziesz odp. na swoje pytanie :Pdavidos82 pisze:Piękne autkoo ile masz obniżone zawieszenie??
magic1977 no fajne,ale jak coś się stanie z taką szybką,to...nadal szukam lewej szyby od kierowcy,bo mam porysowaną,i nigdzie ni ma :roll: pozdrmagic1977 pisze:Chyba się powtórze,ech te fotochromy...![]()
![]()
No jak pisałem na stronę wcześniej ok.6cm :-Pdavidos82 pisze:Piękne autkoo ile masz obniżone zawieszenie??
Tu stoi chyba z 10 sztuk,połowa okradzionych,ale...jedna jeszcze kursuje normalnie na trasie Wolsztyn-Leszno,chyba ostatni w Europie taki parowóz w rozkładzie jazdy :roll: :-Dslavi16 pisze:Fajniutka ta lokomotywa, u mnie też taka stoi![]()
Tylko dlaczego chciałeś ją zasłonić <hmm>
No nie,w Lesznie kończy bieg i zawraca :-Ddavidos82 pisze:to w Lesznie takie lokomotywy fajne są??
Maxio strona 4 na samym dole :-P :mrgreen:censored pisze:Mr.A6 ma sreberko takie jak u mnie , twoj kolor jest innyrubio pisze:po prostu odbicie lustrzane mojej...fele 18 takie same już są :mrgreen: kolor i światła też :mrgreen:
A co sie nie chwalisz , ze masz felgi nowe :P
No powiem,że chyba flache muszę postawić za te komentarzePeter86 pisze:Ja kręcę! chyba sobie zapodam twoją audice na tapete :roll: :lol:
Jak bedziesz miał czas to zapodaj więcej fotek bo az miło popatrzec![]()
Szybki to niesamowity rarytas więc sobie odpuszczę ale jestem na etapie 18'tek i jak zobaczylem jak to u ciebie wyglada to chyba też sobie glebę zasponsoruje. 6cm to co ty wymieniałeś?? sprężyny, amorki...Ja chyba bym sobie z 3-4 cm obniżył co by się tylko na sprężynach ograniczyć bo amorki w bardzo dobrym stanie. pozdro
No i kolejna flaszka 8-) ,zresztą z chęcia wszystkim tu opiniującym bym postawił,bo naprawdę takich ocen się człowiek nie spodziewał,jeszcze raz wielkie dziękiMarvik pisze:muszę zgodzić się z przedmówcą. Autko jak malowane