Witam wszystkich z gromadzonych i każdego z osobna kto miał ochotę zajrzeć do tego tematu.
Na początku zacznę od tego, że całkowicie przypadkiem się tu pojawiłem! A to czemu? Już tłumaczę. Otóż jako dumny posiadacz pierwszego swojego pojazdu tj. Renault Kangoo I z bardzo dynamiczną jak i nie zawodną jednostką 1.4 8V 75 KM naturalnie miała pewien magiczny wlew do podtlenku gazotu zaraz w tylnim zderzaku ! Była to wersja RXE to, że tak powiem jakby mieć 2x S-Line, bo miałem, aż ELEKTRYCZNE SZYBY I KLIMATYZACJE. Ale nie o tym teraz. Mimo, iż to był szrot starałem się dbać o niego niczym byłby to Mercedes Klasy S. I tutaj doszliśmy do sedna przypadku. Od zawsze marzyłem o Mercedesie, Klasa E to był mój zdecydowany wybór od zawsze, W124,210, Coupe, Sedan. W każdym rozdziale mojego krótkiego jeszcze życia wybór był zawsze jeden, gwiazda. Gdy zdobyłem to prawko, wytłukłem się Renault i nadszedł czas na zmianę, miałem odłożonych kilka groszy jeszcze, to wiadome jak to w młodym życiu, nie ma co ukrywać, rodzice dorzucili swoje(Spłacone dla śmieszków

[center]
Dla wytrwałych :D Kontynuując, na start wrzucona na podnośnik, od spodu pełen serwis, każda część serwisowa, patrzyłem na to z uśmiechem na twarzy, nawet opony były z 2000 roku i było ich 5 tak samo jak i 5 felg

[center]
Obecnie stan techniczny auta po wymianie ostatniej części tj. dwóch amorków z tyłu oceniam na perfekcyjny, stan wizualny to trzeba ocenić samemu. Do auta staram się używać kosmetyków najwyżej jakości

Jakie mody? Ktoś by napisał za chwile rolka 19' i 50 mm niżej. ^^ Nie. Jako osoba robię wszystko dla siebie nie pod publikę. Zawsze robię to co mi się podoba. Jedynie co będzie zmienione w tym aucie to chce zrobić ciemne szyby pomimo, iż mam roletę (W sedanie ponoć to jakiś unikat przynajmniej tyle się dowiedziałem od osoby zachwycającej się na parkingu :D ) to i tak razi wszystko, a ciemne szyby też mi się podobają, zmieniam felgę na 16, to również dlatego, że mam nowe opony Yokohamy(Polecam, nie ma bardziej poetycznych opon po zakrętach nawet taką krową na standardowym zawiasie) 16.
Stan licznika na chwilę obecną to jakieś 214000
Wyposażenie? Z tych ciekawych rzeczy to roleta z tyłu, tiptronic z funkcją zmiany biegu przy kierownicy, ale w przyszłych postach wrzucę zdjęcie ze środa, tylko muszę tam trochę posprzątać... ^^
Skóry (To zawsze jest u mnie kryterium przy szukaniu pojazdu, kocham skórzaną tapicerkę) zielone, nazwy zabijcie, nie znam, ale butelkowa zieleń, pierwszy raz w życiu widziałem taki kolor skór :D
Navi mówione, 4x Elektryczne szyby, Climatronic, wręcz taki standard na A6 zdaję mi się.
Parę fotek na zachętę więcej, jako, że podzielam z kolegami pasję zazwyczaj uprawiamy Night riding po ulicach i okolicach naszego miasteczka (+/- 20.000 tysięcy mieszkańców, rubież wschodniej Polski, to już prawie Ukraina w dzisiejszych czasach, a w czasach świetności samo centrum

PS: Większa rozdzielczość zdjęć pojawi się na dniach tylko muszę nabrać weny twórczej.
[center]
[center]