Mazdomania, wszystkie emblematy zostały usunięte w Szwajcarii, specjalnie mi ten przedni nie przeszkadza - chyba że znajdzie się ori w sensownej cenie.
Kulis, Mam nowy komplet 17" na lato i moim zdaniem są za małe. Chcę porządne 18", w zasadzie jakby któreś 19" mocno przykuły moją uwagę, też nie wykluczam Tylko że odpowiadając na Twoje pytanie - tak, jeżdżę nim na co dzień i myślę, że kiedyś mógłbym pożałować wyboru takiej 19-stki w połączeniu z gwintem. Coś za coś.
Gratki bardzo ładnej esy.Witamy w gronie, bezawaryjności i frajdy z jazdy.Odnosnie felg to rownież jestem zwolennikiem rozsądku czyli 18 jak najbardziej . Twoje autko twój wybór.Pozdrawiam
Powiedział ktoś, kto okleił lampy czerwoną folią Nie bierz tego do siebie - oczywiście
Lamp na rynku jest mnóstwo, z tym, że niemal wszystkie mają wątpliwe walory estetyczne i mocno odchodzą od serii.
Te przejrzyste są bardzo zbliżone do oryginału, ale są diodowe i myślę, że mocno odświeżą wygląd.
Z dymionymi już trochę gorzej, za to podkreślają zadziorny charakter eSy.
Sam nie wiem, dlatego napisałem tutaj.
Tylko pamiętaj, że te diodowe są o wiele słabsze w porównaniu do serii - patrząc na auto z tyłu pod kątem. Jako, że masz czarne auto to albo ORI zostawić, albo całe czarne - moim zdaniem