Czarne A6 C5 2.4 V6 by Siwek SPRZEDAM EIBACHY PRO KIT !
Xan komfort świetny, praktycznie po przesiadce z ori na te fedry nie poczułem żadnej różnicy przy oponie 205/55/16. Auto wręcz lepiej jeździło, bo nie buja już.
Obecnie mam 18 8j z oponami 225/45 i wiadomo, że czuć już bardziej dziury ale to swoje robi już niższy profil i szersza opona. Ale nie ma betonu ani skakania jak na gwincie.
Jeśli planujesz ich zakup to na pewni nie pożałujesz.
Obecnie mam 18 8j z oponami 225/45 i wiadomo, że czuć już bardziej dziury ale to swoje robi już niższy profil i szersza opona. Ale nie ma betonu ani skakania jak na gwincie.
Jeśli planujesz ich zakup to na pewni nie pożałujesz.
Ostatnio ogarnąłem swoje felgi. Miałem do wyboru dwa odcienie srebrnego, jasny i ciemny.
Wybrałem ciemny i wyszedł taki grafik, ogólnie podoba mi się.
Fotki z prac i efekt już na aucie.
[ Dodano: 2016-10-05, 20:39 ]
Po dłuższej przerwie witam znów. A6-tka jest na sprzedaż, dużo rzeczy w niej zostało zrobione, techniczne igiełka.
Sprzedaję tylko z powodu chęci odkupienia od dobrego znajomego jego A8 D2 4.2.
Jak nie sprzedam mojej do Listopada to opłacam OC i jeźdzę nią dalej
W związku z tym mam na sprzedaż sprężyny Eibach pro kit -30. Cena ok. 450 zł. Jeśli ktoś chętny to proszę o priv.
Wybrałem ciemny i wyszedł taki grafik, ogólnie podoba mi się.
Fotki z prac i efekt już na aucie.
[ Dodano: 2016-10-05, 20:39 ]
Po dłuższej przerwie witam znów. A6-tka jest na sprzedaż, dużo rzeczy w niej zostało zrobione, techniczne igiełka.
Sprzedaję tylko z powodu chęci odkupienia od dobrego znajomego jego A8 D2 4.2.
Jak nie sprzedam mojej do Listopada to opłacam OC i jeźdzę nią dalej

W związku z tym mam na sprzedaż sprężyny Eibach pro kit -30. Cena ok. 450 zł. Jeśli ktoś chętny to proszę o priv.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.