[A6 C5 1.8T] Cukiereczek z Chodcza | 18" > str. 22
- bart3k
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Bartek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
hehe standardzik 

Na forum A6Klub.PL miałem 1.9, dalej było 2.5...teraz czas Pb 2.4? 3.0? a może 2.7?
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Kontakt:
hoopek, i kto to mówi 
ÂŁomiankami pod Warszawą ( często tutaj lecę )
http://kontakt24.tvn.pl/artykul,dziury- ... 65971.html
Może weźmiemy felgi 19'' ?
A może tu: Kochana Stolica!
http://www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,co ... 39170.html

ÂŁomiankami pod Warszawą ( często tutaj lecę )
http://kontakt24.tvn.pl/artykul,dziury- ... 65971.html
Może weźmiemy felgi 19'' ?

A może tu: Kochana Stolica!
http://www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,co ... 39170.html
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
- bart3k
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Bartek
- Rocznik: 2002
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Kontakt:
i weź tu sie nie wku... 

Na forum A6Klub.PL miałem 1.9, dalej było 2.5...teraz czas Pb 2.4? 3.0? a może 2.7?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna
O kur Ty masz 17 a ja tu nad 19 myśle...
Chyba jednak dam "se" siana z 19 

Audi a6 c5 2000r 2.5TDI 180KM - post451237.html#p451237
- hoopek
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Daniel
- Rocznik: 1998
- Silnik: 1.8T AWT 150KM
- Kontakt:
Mi 19" nadal chodzą po głowie. 
Zdarzenie miało miejsce przy prędkości max 70 km/h.
Dziury nie zauważyłem, gdyż mijałem się akurat z autem, które oślepiło mnie światłami..
Zobaczymy co powie rzeczoznawca. Notka dla Niego już przygotowana. Zdjęcia również.
Może tylko mi podpowie skąd mogę wziąć cenę nowej takiej felgi (oczywiście w oryginale i jak najdrożej
. Zawsze dobrze mieć takie informację, bo mogę dzięki nim negocjować wysokość odszkodowania.

Dziury nie zauważyłem, gdyż mijałem się akurat z autem, które oślepiło mnie światłami..
Zobaczymy co powie rzeczoznawca. Notka dla Niego już przygotowana. Zdjęcia również.
Może tylko mi podpowie skąd mogę wziąć cenę nowej takiej felgi (oczywiście w oryginale i jak najdrożej

-
- Forum Audi A6 / A7
hoopek pisze:Mi 19" nadal chodzą po głowie.
Może tylko mi podpowie skąd mogę wziąć cenę nowej takiej felgi (oczywiście w oryginale i jak najdrożej. Zawsze dobrze mieć takie informację, bo mogę dzięki nim negocjować wysokość odszkodowania.
O kurw.....

< Nigdy nie jedż szybciej ..
.. niż Twój anioł stróż potrafi latać >
.. niż Twój anioł stróż potrafi latać >
A propos tych fotek szos znam trasę bardzo dobrze mam rodzinę w okolicach Lubienia Kujawskiego to raz a dwa ostatnio w lutym jechałem z narzeczoną i znajomymi nad morze i po prostu ten odcinek to normalnie 30-40 km/h masakra to mało powiedziane to jest jakaś porażka ale w ÂŁodzi jest pełno tego typu dziur i najbardziej mnie boli że naprawdę mało nie jeżdżę a drogowe w paliwo wliczają tylko nie ma kto łatać dziur. MASAKRAAAAA
Only Audi..........
hoopek, Nie przezywaj 100 zł prostowanie bedzie cie kosztowało ja też nieraz prostowałem 18" w duzych kołach jest to że po prostu jest niski profil opony i łatwo ją zgiąć najlepsze rozwiązanie jest dobicie wiekszej ilości powietrza ja mam na 20" 2,8 bara i w 18" też tyle miałem . A chciałem ci powiedzieć że raz miałem podobne zgięcie to mi mój wulkanizator pukną gumowym młotkiem i się wyprostowało

- hoopek
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Daniel
- Rocznik: 1998
- Silnik: 1.8T AWT 150KM
- Kontakt:
The Rock, nie przeżywam. Prostowanie wraz z demontażem/montażem i wyważeniem koła wyniosło mnie 50 zł. 
eminente, O ÂŁodzi, to aż szkoda pisać. Myślałem, że Włocławek jest dziurawy, ale po przejażdżce po ÂŁodzi zacząłem doceniać moje miasto.. A w najbliższy weekend czeka mnie właśnie wyprawa w Twoje strony na uczelnie.
sadzik65439, na czas przyjazdu do PL zamontuj sobie max 15" z dużym balonem i podnieś furę najwyżej jak się da.
[ Dodano: 2011-03-25, 15:08 ]
Ze względu, że miałem dzień urlopu by zrobić dwie prace na studia, postanowiłem spożytkować ten czas na coś innego: tylna blenda w błysku i bez ramki na rejestrację.
BYÂŁO:
JEST:
![Obrazek]()
FOTOSTORY: https://a6klub.pl/-a6-c5-malowanie-blendy-rejestracja-bez-ramki-vt33189.htm
[ Dodano: 2011-04-17, 23:46 ]
Dziś, całkowicie przez przypadek, po ponad półtora roku obcowania z moją szóstką dojrzałem, iż posiadam nagłośnienie BOSE.
Na kratkach od głośników jest ślad po naklejkach. Poprzedniemu właścicielowi chyba nie podobały się te emblematy i je zerwał. Dziś w promieniach słońca dojrzałem, że jest widoczny ślad po nich na wszystkich boczkach.

eminente, O ÂŁodzi, to aż szkoda pisać. Myślałem, że Włocławek jest dziurawy, ale po przejażdżce po ÂŁodzi zacząłem doceniać moje miasto.. A w najbliższy weekend czeka mnie właśnie wyprawa w Twoje strony na uczelnie.

sadzik65439, na czas przyjazdu do PL zamontuj sobie max 15" z dużym balonem i podnieś furę najwyżej jak się da.

[ Dodano: 2011-03-25, 15:08 ]
Ze względu, że miałem dzień urlopu by zrobić dwie prace na studia, postanowiłem spożytkować ten czas na coś innego: tylna blenda w błysku i bez ramki na rejestrację.

BYÂŁO:
JEST:
FOTOSTORY: https://a6klub.pl/-a6-c5-malowanie-blendy-rejestracja-bez-ramki-vt33189.htm
[ Dodano: 2011-04-17, 23:46 ]
Dziś, całkowicie przez przypadek, po ponad półtora roku obcowania z moją szóstką dojrzałem, iż posiadam nagłośnienie BOSE.