Audio ogarnięte. Głośniki Hertz na przód idealnie pasowały w miejsca po Bose (zarówno woofery jak i tweetry). Wzmacniacz wleciał w miejsce, gdzie wcześniej była zmieniarka, a skrzynia została umiejscowiona w bagażniku. Na tyle pozostało seryjne Bose. Długo zeszło z odpowiednim przeprowadzeniem wszystkich kabli i ponownym poskładaniem całości, ale jestem zadowolony bo jak się wsiądzie do auta, to nie widać żadnych wiązek, kabli - wygląda jak seria Dopiero skrzynka w bagażniku zdradza, że siedzi coś więcej niż seria.
Fajnie to gra Testy 'uszami' wykazują, że nie jest gorzej niż na Bose jeśli chodzi o tony średnie (tego się najbardziej obawiałem). Partie na klawiszach czy gitarze nadal dobrze słyszalne, wokale też. Za to basu jest sporo więcej. Hertze to model HSK, a nie ESK dlatego nie ma zbytniego problemu z agresywnymi tweeterami, ale mimo wszystko na zwrotnicach ustawiłem im -2dB.
Wreszcie mogę sterować wszystkim osobno z DSP radia. W Bose nie było tak prosto, bo sub był napędzany wszystkimi kanałami i jakiekolwiek modyfikacje DSP od razu dawały brak basu.
[ Dodano: 2014-07-07, 21:49 ]
Kilka fotek na letniej feldze, tym razem po myjni
Niestety polskie drogi nie sprzyjają jeździe na glebie, dlatego musiałem podnieść przód na gwincie o 1,5cm. Poniżej kilka świeżych fotek, na kilku widać jak Audi wygląda po podniesieniu
cajar, piękna sztuka ta Twoja eska. Najładniejszy kolor budy i jeszcze Avant. Szukałem długo takiej ale ciężko w rozsądnych pieniądzach coś znaleźć. Może kiedyś sam będę miał okazję taką zadbaną lalką jeździć Oby służyła jak najlepiej a widać, że jest jej u Ciebie dobrze
Dokładnie - auto jest na sprzedaż. Ale nie zakładałem tematu w dziale sprzedaży, bo z tego co wyczytałem nie mam odpowiedniej liczby postów, żeby móc to zrobić.
W razie pytań zapraszam do kontaktu
[ Dodano: 2016-04-30, 21:38 ]
Przychodzę dziś rano do auta, a tu taka niespodzianka
W nocy skradziono mi wszystkie 4 dekielki. Cała sytuacja miała miejsce w Lublinie.
A tyle czasu poświęciłem na znalezienie takich felg, bo to są od Audi RS4 B5 18'
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2016, 21:46 przez cajar, łącznie zmieniany 1 raz.